Sayfa 144/1000 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244644 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 1,145 - 1,152 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1. yani kim diyebilirdi arjantin parası 5 den 40 a olacak diye bu bir bilim değil ilim hiç değil

önemli birşey var o da temel tekniğin birbokuyok

2. Neyse yahu tartışmaya gerek yok. Herkes bildiği yoldan devam eder.

3.  Alıntı Originally Posted by proleter Yazıyı Oku
    yani kim diyebilirdi arjantin parası 5 den 40 a olacak diye bu bir bilim değil ilim hiç değil

önemli birşey var o da temel tekniğin birbokuyok
    Arjantin hikayesi istisna.. akbabalar pesoyu spek kağıdına çevirdi..

İstisnaya düşmemek lazım 🙂
    ytd..

4.  Alıntı Originally Posted by effendy75 Yazıyı Oku
    Arjantin hikayesi istisna.. akbabalar pesoyu spek kağıdına çevirdi..

İstisnaya düşmemek lazım 🙂
    Bir mala talep varken arz şoku yaşarsan fiyatlamanın ucu açıktır..
    ytd..

5. Arjantin grafiğine bakmaya da gerek yok. TL nin daha fena grafiği var zaten. 96 Temmuzundan 2001 Ekim ayına 20 kat.

6. Tecrübeli forumdaşların görüşünü almak isterim ; 12 martta vadesi dolacak olan dövizleri fizikiye döndürsem mi ? geçen seçimde '' seçimden sonra DTH lara el koyulacak '' dediler. 2 ay bankadan uzaklaştım. Sonra baktım ki yüklü faiz zararım oluyor, döndüm bankaya. Şimdi de yine her yerde aynı söylenti . Sokakta aktif yaşayan vatandaş olarak ekonomik sıkıntıyı da görünce '' ya bir de söylenti gerçek olur da dövizlere el konursa veya sabit kurdan TL ye çevirirlerse '' diye korkuyorum.

Gecelik döviz faizinde kalsam veya 32 gün bağlasam..... ya da Mayıs ortasına kadar dövizlerimle yatıp kalksam ... bilemedim. yatırım tavsiyesi değildir, tavsiye istenir.

7.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Tecrübeli forumdaşların görüşünü almak isterim ; 12 martta vadesi dolacak olan dövizleri fizikiye döndürsem mi ? geçen seçimde '' seçimden sonra DTH lara el koyulacak '' dediler. 2 ay bankadan uzaklaştım. Sonra baktım ki yüklü faiz zararım oluyor, döndüm bankaya. Şimdi de yine her yerde aynı söylenti . Sokakta aktif yaşayan vatandaş olarak ekonomik sıkıntıyı da görünce '' ya bir de söylenti gerçek olur da dövizlere el konursa veya sabit kurdan TL ye çevirirlerse '' diye korkuyorum.

Gecelik döviz faizinde kalsam veya 32 gün bağlasam..... ya da Mayıs ortasına kadar dövizlerimle yatıp kalksam ... bilemedim. yatırım tavsiyesi değildir, tavsiye istenir.
    Şahsi düşüncem böyle birşeyin olmayacağı/ olamayacağı yönünde. Bu çok önemli bir olay olur. Velevki oldu, zaten o vakitten sonra ülke öyle bir hale gelmiş/gelecektirki lanet olsun dolara da parasına da dersiniz.

Mesele bu kararı almak değil. Sonuçlarına katlanmak.

8. Öyle bişey olmaz...Kafayı bozmayın/bulandırmayın...

Sayfa 144/1000 İlkİlk ... 4494134142143144145146154194244644 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •