esra hanımın web sitesini inceledim güzel bir blog.
Blogu hakkında haddime olmasada biraz fikir vermek istiyorum.
Henüz yeni galiba biraz daha uzun ve daha açıklayıcı yazılar yazması yatırımcılar için daha çok fayda sağlar bir kaç yazıyı okudum çok kısa kısa yazılmış.
İlk etapta menüler dikkatımı çekti. Diğer menuler okey ama gyo menusu biraz olayın ruhunu bozmuş gibi düşündüm.
GYO sektörü genel hatlarıyla pek ılgı gormeyen analız edılmesı zor piyasa sürekli bu hisselerin pd/dd değerlerini 0,50 ile 1 arasında tutar geleceği öngörmelerı zordur karlılıkları bir sanayi şirketi gibi analiz edilemez öngörü sunmak oldukça zordur. Sanırım piyasada bu sebeple gyo sektorune hem ılgısız hemde pd/dd de sanayıler kadar fıyatlama yapmakta çekimser davranıyor.
menülerin çoğu yatırım menusunun alt kategorılerı bır kısmıda borsa menusunun alt kategorılerı. Tek bir çatı altında toplamak daha anlamlı olabılır.
Mesela borsa menusu altına bedelsiz temettü gyo konularını yazabılırsınız.
Vadeli mevduat ayrı bır ana başlık olabılır. banka verdiği mevduatlar krediler bankacılıkla ilgili yazıları yazarsınız.
Yatırım menusunun isminide diğer yatırımlar olarka degıstırırsenız o bolumede bıtcoın altın dolar analızlerınızı ve ev araba arsa vb yatırımlara değinirsiniz.
Bence bir blogda portfoyum adlı menude olmalı o bolumdede portfoyunuzle ılglı bılgılerı verır gıdısatın nasıl oldugunu anlatırsınız.
TÜm bunların haricinde sayfa düzeni okunabilirlik ve sadeliği çok güzel yansıtmış siteniz tam bir blog arayüzü diyebilirim. menulerı birazdaha düzenlersenız çok daha güzel olacağına inanıyorum.
iletşim sayfasıda yazsanız fena olmaz blog sayfasında kım ne ıletısımı kursun dıye düşünmeyin bazen insanlar yorum yazmak istemez fikirlerimi kimse görmesin ister veya sorularının aptalca oldugunu düşünerek yorum yazmak istemez özel olarak sormak daha o kısıler için en azından sadece bir kişiye rezil olacaktır. o yüzden ietlişim sayfasını kullanmak ister. Farklı fikirler veren biri bunu yorumlara yazmaktansa iletişime yazayım onunla ılgılı yazı yazsın der sayfanın begenılmeyen bolumuyle ılgılı fıkrını iletişim bölümünden yazabılır vesaire.
Bu sebeple bence menuler soyle olabilir BORSA - MEVDUAT - DİĞER YATIRIMLAR - PORTFOYUM - İLETİŞİM
çoğunlukla borsa kategorısınde yazı yazacagınız ıcın borsanın aynı zaman ön sayfa (ana sayfa olması içeriğinizi zengın gosterır)
Bunun haricinde tasarım arayüzü kusursuz.
Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Yer İmleri