Sayfa 546/999 İlkİlk ... 46446496536544545546547548556596646 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 4,361 - 4,368 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. "Hatta Davutoğlu'nun, “AK Parti ister yüzde 35, ister yüzde 55 oy alsın biz yola çıkıyoruz†dediği bildirildi. Yeni parti için mayıs ayında deklarasyon, eylül ayında ise kuruluş hazırlığı yapılıyor.

Abdullah Gül'ün parti kurucusu olmayacağı, AKP'li eski bakanlar Ali Babacan, Mehmet Şimşek ve Nihat Ergün gibi isimlerin ise bu hareketin içinde yer alacağı öğrenildi." yazıdan alıntıdır.

http://www.patronlardunyasi.com/habe...li-oldu/217009

Sular ısınıyor.

Siyasette de rekabet iyidir.

3. İyi parti bence başarılı Bi parti.. Yeni bahsedilen oluşum başarılı olabilirse AKP nin tabanından oy alabilecek potansiyelde..başkanlıkta kimse bu Ülkede Erdoğan a rakip olamaz ama meclis aritmatiği değişir.. AKP 275 çoğunluğunu kesin kaybeder.. Ancak herşey başkana bağlı olduğu için 5 sene içinde partilerinde Bi anlamı kalmaz
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

4. Bankalar açıldı oran görelim artık... Kimlerin mevduat dönüşleri var ne yapıyorlar bu arada geri dönüşlerde...

5. Bu ülkenin şu anki gerçeği cumhurbaşkanı yaşadığı müddetçe kontrollü develasyon her 1, 5 sene de bir olacak şekilde hayat pahalılığı artarak devam eder... O öldüğü gün ülkede işler değişir.. Berat yada Bi başkası yabancı sermayenin muhatap alacağını zannetmiyorum.. Şu aşamada tarım ve hayvancılık ülkesi olmadığımıza göre durumumuz venezüella gibi mi olur arjantin mi o zaman görücez.. Venüzella nın hala petrolünü küresel şirketlere peşkeş çektiği an kurtulma ümidi var.. Ama bizim bahsedilen geleceğin yakıtı bor madenleri yeterli zenginlikte değilse çok ama çok zor günler ilerde bize bekler...
    ADEL/TTRAK/ÇİMSA/TOFAŞ/AKSA/BRSAN/PETUN/INDES. /BRİSA/ARÇELİK/EREĞLİ/TÜPRAŞ/FORD OTOSAN/SODA

6.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Bankalar açıldı oran görelim artık... Kimlerin mevduat dönüşleri var ne yapıyorlar bu arada geri dönüşlerde...
    300 bine alternatif dün 21 verdi bana.. Ppf makası kapandığında değerlendirilebilir

7. Site Aidatlarına yönelik ETF olsa hemen alırdım! :-) Ne demişler; deveye diken, ..... ken yaranır...

Alıntı Originally Posted by sadecegrafik Yazıyı Oku
    Site sakinlerinden alınan aidatlar kontrolden çıktı. İstanbul da markalı konut projelerinde 100 metrekarelik dairelerin aidatı 362 lira olurken, bazı yerlerde bu tutarlar 2 bin 100 liraya kadar çıkıyor.

https://www.habervaktim.com/haber/55...at-isyani.html

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
    Gunun oranini ben vereyim:

HSBC TL hosgeldin min 100K 20%

HSBC USD %4

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY