Sayfa 239/1200 İlkİlk ... 139189229237238239240241249289339739 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 1,905 - 1,912 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    1,443
    EREĞLİ SHOW BAŞLADI

Alıntı Originally Posted by aragorn8206 Yazıyı Oku
    Hocam Slmlar. Konya hissesini sevmezsiniz ama 3 aylık takas iyi duruyor grafikte ise düşeni kırdı geri geldi onayı aldı ama ne zaman hareket eder belli değil

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Niye sevmiyim canım :D

Daha çok kendi halinde bir konjüktür hissesi.

Bu tarz grafikler çoğu çimento hissesinde mevcut. Bir kaç gün önce nuhcm baktık. konyanın grafiği ona benziyor yani son geri çekilmesi anlamında.

şimdi yeni düşen 300'den geçiyor.

oralara yaklaştığında geçecek gibi iken bana haber ver tekrar bakayım.

Aslında buralardanda alınır grafiği iyi.

Daha seri ve hızlı gidenler varken bunların yüzüne pek bakmıyor insanlar. Ama bulunduğu yer orta uzun vade için tam alım yeri aslında.

Neyse ben yatar haydin iyi geceler.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

3. TTKOM

4. müthiş olmuş eregl analizi. yine boşuna al sat yaptığımızı hatırlatan bir çalışma. Geçen bi arkadaş alıntılamıştı, gün içinde ne olduğunu tahmin etmek yerine uzun vadede hissenin yönünü tahmin etmenin çok daha karlı ve kolay olduğunu anlamam zaman aldı demiş ya bir büyük borsacı, o hesap.

hayırlı günler diliyorum cümleten. hızlı hareketlerde panik yapmadan pozisyonu koruyup doğru şirkette bulunduktan sonra geçtiğimiz 4 aydan daha fazla kar edebileceğimiz bir dönem bizi bekliyor
    yalnızca cehaletle savaşıp gerisiyle sevişelim. zengin olma garantisi yok ama dünyanın çok daha keyifli bir yer olacağına eminim

5. TTKOM'un (umuyorum ki) kopuş gapı sabredenlere hayırlı olsun :D
    yalnızca cehaletle savaşıp gerisiyle sevişelim. zengin olma garantisi yok ama dünyanın çok daha keyifli bir yer olacağına eminim

lansing Guest
    RTALB 13TL üzerinde kalabilirse daha önceki 3 hareket gibi 14.50 lere rahat çıkar diye düşünüyorum, ne dersiniz alınır mı?

-Rtalb-

Sayfa 239/1200 İlkİlk ... 139189229237238239240241249289339739 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •