Sayfa 66/415 İlkİlk ... 1656646566676876116166 ... SonSon
Arama sonucu : 3319 madde; 521 - 528 arası.

Konu: ALKA - Alkim Kağıt

1.  Alıntı Originally Posted by Sabir42 Yazıyı Oku
    Abisi alkim vergi dairesine sunulan 70 iken 96 açıklamış bu 44 ten 47 yine yalan dolan hepsi bunların
    Bende sizinle ayni fikirdeyim.Dolar artti diye zarar yazip kari törpülemek de yeni cinlik herhalde....Daha bilancoyu incelemedim günah almayalim ya O ALACAK TAHSIL OLANA KADAR BU KAGITTAYIM 1 LIRAYA DA DÜSSE FIRMADA BATSA DIGER KAGITLAR UCUP KACSADA SATMIYORUM SATMAYACAGIM

SM-A530F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Fikirlerim beni baglar asla yatirim tavsiyesi degildir.

2. Bu bilanço taban olmayı hakediyor. Yarın tabana yazalım da maliyet düşürelim bari. 4.35 görürse herhalde şaşırtır bizi. Ama aşağıda 2.92'ye değdirmeden yukarı hareket etmeyecekler. Uzun vadede grafikçiler 2.92 ye işaret ediyor. Orayı test ettikten sonra hızlı bir ralli ile 5 sene içerisinde 6.00 ve üzerine doğru yol alacaktır. Kısa vadede ümidi kestim. Umarım hayırlısı olur. Yaptığı hareketler iyice çileden çıkardı ve milleti soğuttu zira. Umarım yanılırız ve farklı olur.

3. Alkim1 temettü açıklandı
    Az sonra bizimki de ses eder

4. alkim geçen sene 28 milyon dağıtmış bu yıl 48 iyi haber:)

hadi hayırlı olsun 47,3 net kar geldi

Alıntı Originally Posted by hasan polat Yazıyı Oku
    hadi hayırlı olsun 47,3 net kar geldi
    bunun anlamı nedir bilen varmı? önce hisse başı 0,9 TL kar sonra. bunu87 milyon olan alkimin karının 47 milyonu bizim alkadan bizim alkanın maşallahı var.size gelecekle ilgili bazı şeyler söyliyeyim dikkat ederseniz ,tüpraşın hisse bası temettüsü 12,5 TL civarı ve fiyatı 12 katında144 TL ereglininde temettüşü 1 TL civarı fiyatı 9 civarı, Şimdi bizdeki temettü miktarı alkanın fiyatını belirler eger 0,7 TL olursa tez zamanda 7 TL ye taşıyabilir. yani 6 tl için 5 sene beklemek gerekir veye 2,9 u bekleyin gibi beyenlar sırıtır. 2019 da hisse başı 1 tl nin üzeri bizleri ihya eder. Herkeze bol kazançlar.

Şimdi birazda bilançodan iyi haber vereyim 44 milyon olan finansal borcu 4 milyona indirmiş yani banka borcu yok bu banla borcu ile birlikte finansal giderlere 24 milyon ödemişti ,şimdi, buradan tasarrufla birlikte 100 milyona yakın olan nakitten ilk 3 ayda yüklü fayiz veya finansal gelir elde edebilir, ayrıca finansal gideri enaza inmiş ve + geliri olan alka faliyet gelirleri ile ilk 3 aylık bilançoyu 15 ila 20 arası çıkartabilir. geçen sene 3 aylık 5 milyon civarı idi. Hissemizin ne kadar degerli oldugunu zaman gösterecek İnşallah. Elinizde ne tuttugunuzu bilin diye yazıyorum. Hayırlı kazançlar

8.  Alıntı Originally Posted by hasan polat Yazıyı Oku
    Şimdi birazda bilançodan iyi haber vereyim 44 milyon olan finansal borcu 4 milyona indirmiş yani banka borcu yok bu banla borcu ile birlikte finansal giderlere 24 milyon ödemişti ,şimdi, buradan tasarrufla birlikte 100 milyona yakın olan nakitten ilk 3 ayda yüklü fayiz veya finansal gelir elde edebilir, ayrıca finansal gideri enaza inmiş ve + geliri olan alka faliyet gelirleri ile ilk 3 aylık bilançoyu 15 ila 20 arası çıkartabilir. geçen sene 3 aylık 5 milyon civarı idi. Hissemizin ne kadar degerli oldugunu zaman gösterecek İnşallah. Elinizde ne tuttugunuzu bilin diye yazıyorum. Hayırlı kazançlar
    Ins sayın hasan polat bey bu yıl alka yılı olur ins

Sayfa 66/415 İlkİlk ... 1656646566676876116166 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •