Sayfa 319/812 İlkİlk ... 219269309317318319320321329369419 ... SonSon
Arama sonucu : 6491 madde; 2,545 - 2,552 arası.

Konu: BNTAS - Bantaş Bandırma Ambalaj

3.  Alıntı Originally Posted by cefaks Yazıyı Oku
    Tesekkurler sn cefaks

4.  Alıntı Originally Posted by elez Yazıyı Oku
    arkadaş gir-çık al-sat kendine sakla.ne istikrarsız birisin..insanları yanlış yönlendirip duruyorsun.
    Senin yüzünden alıp satanlar zarar ederse ne olacak. Varsa elinde bir bilgi paylaş..
    şimdi ytd diyorum ya diyeceksin ama geç bu işleri...
    1,88 ben yazdım direnç diye boş boş sen yazma almasaydın 5 tl den arkadaşım senin peşine adam mı takalım
    risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
    Nakit kraldır.

5.  Alıntı Originally Posted by kahramanbey Yazıyı Oku
    1,88 ben yazdım direnç diye boş boş sen yazma almasaydın 5 tl den arkadaşım senin peşine adam mı takalım
    doğru söylemiş arkadaş

6. düzeltme hareketini yaptı 1.78 desteğinden döndü gibi 1.83 ustune atıp kalırsa tekrardan yukarıya yönelebilir ytd

7. hissenin alış kısmı satış kısmına göre zayıf duruyor, bir verirlerse hızlı düşer. bakalım yönü ne tarafa olacak. acaba diyorum ters bir hareketle yukarı yapar mı çünkü anlık takasında bir bozulma yok. ytd...

8.  Alıntı Originally Posted by akın adanalı Yazıyı Oku
    hissenin alış kısmı satış kısmına göre zayıf duruyor, bir verirlerse hızlı düşer. Bakalım yönü ne tarafa olacak. Acaba diyorum ters bir hareketle yukarı yapar mı çünkü anlık takasında bir bozulma yok. Ytd...
    hemşerim dikkat et derim belli olmaz artık kar cebe yakışır gidersede başka hisse bakarım benlik bu kadar.
    risk ve kar bana ait kimseye yatırım yönlendirmesi olmasın.Yatırım danışmanı değilim kendi bacağımdan asılırım.
    Nakit kraldır.

Sayfa 319/812 İlkİlk ... 219269309317318319320321329369419 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •