Sayfa 171/1000 ÝlkÝlk ... 71121161169170171172173181221271671 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 1,361 - 1,368 arasý.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1. Ayhan Baþkan bu gönderini Doas baþlýðýnda paylaþýyorum haberin olsun....

saygýlar/baþarýlar
    "Caný kaymak isteyen cebinde manda taþýr "

2. Çok doðru teþhis.
    Sokaða çýkýnca gördüklerimiz ile Tv ve gazetelerde gördüklerimiz örtüþmüyor.
    Benim için en önemli kýstas yakýn çevremde boþalan dükkan sayýsý
    Son 6 ayda boþalan dükkan sayýsý pik yapmýþ durumda .......hem de baba dükkanlar...
    Yakýnýmda olan starbucks, dominos pizza ve Mc Donalds kapandý bunlar isimleri bilinen dükkanlar....isimleri duyulmamýþ onlarca kapanan dükkkan var...

Bakalým gerçeklerin ortaya çýkmasý ne kadar zaman alacak ??!!

Alýntý Originally Posted by ayhan53 Yazýyý Oku
    araba konusunda kriz olduðuna son 15 günde iyice emin oldum
    eskiden arabaya lpg taktýrmak için iyi ustalar 1 hafta sonraya gün verirlerdi. 15 gün önce aradým ustayý randevu alayým diye ne zaman geleyim dedim yarýn sabah gel dedi. götürdüm hemen taktý. Arabanýn yýllýk bakýmý vardý 2-3 gün sonraya randevu evrem ustam hemen getir dedi. götürdüm. tüvtükte sýra vardýr 7-8 gün den önce sýra alamam diye düþündüm baktým her gün boþluk var aldým randevuyu götürdüm. o kuyruk olan muayene istasyonunda önümde sadece 2 kiþi vardý. yaptýrdým muayeneyi. lpg ci ustaya uðradým 1.000 km kontrolü diye birþey avrmýþ onu yaptýrdým usta sinek avlýyor sanayide. sobanýn baþýna oturmuþlar lak lak ediyorlar. notere gideyim ruhsata iþleteyim dedim noter bomboþ. baktý ruhsatta bir sýkýntý var emniyete gidip düzeltmeniz lazým dedi
    ahan avyavý yedim kesin bugün öüðleden sonraya kaldý dedim. gittim emniyet trafik tescilde in cin top oynuyor sýra matiði bile açmamýþlar bankolarda memurlarda lak lak ediyor. girdim bi bankoya 5 dakikada hallettiler iþimi. tekrar notere gitim gene bomboþ 10 dakika sürmedi yeni ruhsatý verdiler çýktým geldim. tüm bu anlattýðým iþleri evden saat 8.30 da çýkýp 12 de dönerek hallettim eskiden olsa sadece emniyet kýsmýný bile öðlene kadar yapamazdým.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

3.  Alýntý Originally Posted by ayhan53 Yazýyý Oku
    araba konusunda kriz olduðuna son 15 günde iyice emin oldum..
    Aynen böyle,
    sabah yanyana iki bankada da iþim vardý kuyruklarda sürüneceðiz diye düþündüm ama ikisinde de kuyruk yoktu çabucak halletdim..

4.  Alýntý Originally Posted by rxpu Yazýyý Oku
    Merkez bankasýnýn VIOP üzerinden elde ettiði kar , elde ettiði dönem karýnýn içinde devede kulak. Bu kar elde ettiði devasa karý açýklayamýyor. Hatta NDF üzerinden elde ettiði devasa (VIOP karý ile karþýlaþtýrýldýðýnda) zarara raðmen bu karý elde etmesi durumu daha da karmaþýklaþtýrýyor.

Tüm devasa faiz gelirlerini de toplasak yine de bu karýn üçte birine dahi ulaþmak mümkün olmuyor. Orada irdelenmesi gereken bir durum var.
    Bilançosunu incelemedim ama sonuçta bir açýklamasý mutlaka vardýr.. fonlama faizi ve türev Ýþlemler dýþýnda baþka bir açýklama gelmiyor aklýma..

Bu arada momentum giderek güçleniyor.. mart kapýdan baktýrýr operasyonuna dönüþür mü görelim bakalým 🙂

5.  Alýntý Originally Posted by effendy75 Yazýyý Oku
    Bilançosunu incelemedim ama sonuçta bir açýklamasý mutlaka vardýr.. fonlama faizi ve türev Ýþlemler dýþýnda baþka bir açýklama gelmiyor aklýma..

Bu arada momentum giderek güçleniyor.. mart kapýdan baktýrýr operasyonuna dönüþür mü görelim bakalým ðŸâ„¢â€š
    Fonlama faizi ve türev iþlem kazançlarýný evds üzerinden gerek hacimsel gerekse gelir anlamýnda kabaca hesaplamak mümkün. Bu iki kalem açýklanan karýn sadece üçte biri kadar. Sonuçta likidite açýðý belli , 12 aylýk ortalamasý kabaca belli, tahsil edilen politika faizi aylara göre belli. Ayrýca ZK'lara ödediði faiz giderlerini ve diðer devasa sayýlabilecek NDF zararlarýný da ciddi anlamda dikkate almadan bu hesap oluþuyor. Hakikaten merakla bekliyorum.
    En güçlü veya en zeki olan deðil, DEÐÝÞÝME en açýk olan türler hayatta kalýr...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

6. PPK toplantýsý öncesi dolarý gýdýklýyorlar olabilir mi?
    Faizleri düþürürsen baþýna gelecek budur diye
    Birde bu PPK toplantýsý Mart ýn 6 sýn damý 15 denmiydi?

Kötü bir espri:Dolarda fazla gýdýklanýyormuþ,kahkahadan ölüyormuþ....

saygýlar/baþarýlar
    "Caný kaymak isteyen cebinde manda taþýr "

7.  Alýntý Originally Posted by Enflasyon Yazýyý Oku
    1.28 den çekilen konut kredisini 2-3 ay sonra banka geri çaðýrabilirmi ? ihtiyaç kredilerinde geri çaðrýlma olayý varmýþ ama konutta duymadým !!?
    Hayýr çaðýramaz, aldýðýn kredi sabit faizli taksitli, banka sadece ticari kredileri risk görürse çaðýrýr

Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi

Sayfa 171/1000 ÝlkÝlk ... 71121161169170171172173181221271671 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •