Sayfa 570/999 İlkİlk ... 70470520560568569570571572580620670 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 4,553 - 4,560 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. İflaslar bankacılık krizine yol açabilir

(Çok muhtemel olmasa da) Arjantin ve Türkiye gibi ülkelerde yaşanan para birimi krizi, ‘dolardaki güçlenmenin iflaslara neden olmasıyla bir bankacılık krizine dönüşürse’ de yatırımcılar gelişen ekonomilerden kaçabilir.

En kırılganlar derin bir krize girebilir

Böyle bir senaryoda hiçbir fark gözetmeyecek daha sert bir sermaye çıkışı özellikle dış dengesizlikleri olan ülkeleri acılı düzeltmeler yapmaya zorlar ve ‘en kırılgan olanları derin bir krize girebilir’. Gelişmekte olan ekonomilerde büyüme sert bir şekilde düşerek küresel ekonomiyi de aşağı çeker. “

http://www.patronlardunyasi.com/habe...cabilir/217141

2.  Alıntı Originally Posted by dublerakı Yazıyı Oku
    Bende çok zorlanmıştım alışkanlıklardan vazgeçmeye...
    Bazen banka değiştirmek lazım.
    Eski üstadlarımızdan Chuckyden çok şey öğrenmiştim.
    Hiç kapısından içreri girmediğim Vakıfbank ile çalıştım.Baktım şimdi tırt..
    Yeni yerlere bakın (mesela şekerbank)

Sevgi ve saygılarımla
    saygili dostum
    evet biliyorum
    zaten soylemisdim oranlar inecek.
    ama malesef ben sadece bu iki bankada hesap aca bilirim. Turk vatandasi degilim ve ambargo icin cok bankalar hesap acmiyor. elbet ogrenciyim!
    sekerbank onceden cok iyidi malesef kacirdim ama simdi onunda oranlari dusmus galiba!
    sitesinde zaten yazmis
    normalda dolar 3.75 ve tl 18

3.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    Nkolay bono 22.50>23.82 mk orani bugun 17.00 de sona eriyor . pazartesi 21 e düşecek.
    aynen bugün de bana msj geldi bazı arkadaşlara daha erken gelmiş, nzor piyasadan malı topluyor sanki daha sonra da PPF'ler böyleyken pek bir albenisi kalmayacak gibi.

4.  Alıntı Originally Posted by Batman Yazıyı Oku
    İflaslar bankacılık krizine yol açabilir

(Çok muhtemel olmasa da) Arjantin ve Türkiye gibi ülkelerde yaşanan para birimi krizi, ‘dolardaki güçlenmenin iflaslara neden olmasıyla bir bankacılık krizine dönüşürse’ de yatırımcılar gelişen ekonomilerden kaçabilir.

En kırılganlar derin bir krize girebilir

Böyle bir senaryoda hiçbir fark gözetmeyecek daha sert bir sermaye çıkışı özellikle dış dengesizlikleri olan ülkeleri acılı düzeltmeler yapmaya zorlar ve ‘en kırılgan olanları derin bir krize girebilir’. Gelişmekte olan ekonomilerde büyüme sert bir şekilde düşerek küresel ekonomiyi de aşağı çeker. “

http://www.patronlardunyasi.com/habe...cabilir/217141
    Bunlar borsa dilinde şiddetli al tavsiyedir..

5. Fatih Sezer : Ziraat Bankası 24 Haziran seçiminden önce olduğu gibi seçim öncesi tekrar zararına kredi vermeye başlamış.
    Hazine yıllık %19 faizle borçlanıyor, TCMB %24’le piyasayı fonluyor.
    Ziraat Bankası aylık %1,28 faizle konut kredisi verecekmiş.

Çok açık Bu ülke, bu zihniyetle ilerlemez. demiş

6. Faizler düşüyorsa bir ülkede ya borsaya yada gayrimenkule basacan parayı ..

KriZ bitmez bu faiz indirimleri fake diyorsan dolar alıp bekleyeceksin 6.50 olsun diye

Ben alım satım yapmam ay sonu aldığım faize bakarım diyorsan TL de duracaksın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

anlaşılan pazartesi 2 yıllık tahviller tekrar 19 un üzerine çıkacak. ytd.

8. aktif vade kırılımına gitmiş dolarda.

1-31 gün 2,5
    32 gün ve üzeri 4

Sayfa 570/999 İlkİlk ... 70470520560568569570571572580620670 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •