-

Originally Posted by
shangil
Dolar bir an kar verir ve o an butun mevduat ve her bir seyi yikiyor!
3 yil once 3.2 de dolar aldim. Geçen yila kadar keske 7 faiz mevduata girseydim diyordum. Kac ay once 6.5 da sattim. Kac yil bankada kalsaydi bu kari vererdi?
Sabirin yoksa girme. Short bankalarindir
bir an kar verir her ne mevduat bu 2 ayda almistiniz hic olur gidir!
-

Originally Posted by
GrandturkInvest
iş portföy para piyasası (TI1) fonu günlük 24.11% mevduat karşılığı 23.42% 18 günlük
İşlemin yapılması için paranın bankada kalması yeterli mi? Yoksa yatırım şirketine transfer olması gereklimi??
-

Originally Posted by
efendi1985
İşlemin yapılması için paranın bankada kalması yeterli mi? Yoksa yatırım şirketine transfer olması gereklimi??
yatırım şirketine göndermeniz lazım.
-
Fonlar devlet garantisi kapsamında değil diye biliyorum. Mevduat ile arasındaki belirgin fark bu sanırım.
-

Originally Posted by
yuji
Genelde ters repo ve tpp'de değerlendiriliyor portföy
Bence risk yok denecek kadar az
Teşekkürler sn. yuji.

Originally Posted by
GrandturkInvest
yatırım şirketine göndermeniz lazım.
Ben ziraatten ppf aldım.
Herhangi bir şirkete göndermeye gerek yoktu.
Direk yatırımlar sekmesinden girip ne kadar isterseniz alıyorsunuz.
Gün içerisinde bozup vadesize de anında atabiliyorsunuz.
İş bankası belki değişiktir, bilmiyorum.

Originally Posted by
rxpu
Fonlar devlet garantisi kapsamında değil diye biliyorum. Mevduat ile arasındaki belirgin fark bu sanırım.
Ben de öyle anladım. Yıllardır var olan bankaların fonları 22-24 arası gidip geliyor. Çok riski olmasa gerek...
-

Originally Posted by
rxpu
2 puan daha fazla faiz alicaz diye sıkıntı yaşamak istemem. Tabi herkesin kendi bir bildiği vardır..
GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-

Originally Posted by
drheart
Farsça mı?
5.13 ten beri ilk dalga ile beşinci dalga arasında bişeyler meydana gelmiş hala bitmemiş ne diyo bende anlamadım little little in to the middle :D
-

Originally Posted by
mertkucukuncu
5.13 ten beri ilk dalga ile beşinci dalga arasında bişeyler meydana gelmiş hala bitmemiş ne diyo bende anlamadım little little in to the middle :D
bizi bu işten en iyi MIT geçmişi olan kızıl milyonerler kurtarır
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri