Sayfa 579/999 İlkİlk ... 79479529569577578579580581589629679 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 4,625 - 4,632 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by Tbey35 Yazıyı Oku
    Web bana göre senin en büyük hatan sabır edememen. Yoksa doları aldığın seviye yüksek değildi.
    Hocam 2 aydir sabrettim. Excelde bilesik faizde kalsa gelecek faizle dolarimin kac olmasi gerektigine dair formul kurdum. Baktimki bir ay sonra dolarin 5.50 iki ay sonra 5.6 civarlarina gelmesi gerekli. Merkez viop kontratlari bunlari hic olasi gostermiyor. Yani sabretsemde cikisim zor. Anca dun geceki gibi igne yakalarsam karda olabilirdim. Tfx kullanmadigim icim hem banka makasim vardi hemde emir giremiyordum. Yani igneleri de yakalayamiyordum yakalasamda gece banka makasi yuzunden cikamiyordum. Neyse sukur ciktim. Artik bir selaleci olabilirim. Tabiki saka bu. Allah zararda olan herkese cikis nasip etsin cunku emekle kazananilan paranin terste kalinip erimesi kotu bir durum

2.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Hocam 2 aydir sabrettim. Excelde bilesik faizde kalsa gelecek faizle dolarimin kac olmasi gerektigine dair formul kurdum. Baktimki bir ay sonra dolarin 5.50 iki ay sonra 5.6 civarlarina gelmesi gerekli. Merkez viop kontratlari bunlari hic olasi gostermiyor. Yani sabretsemde cikisim zor. Anca dun geceki gibi igne yakalarsam karda olabilirdim. Tfx kullanmadigim icim hem banka makasim vardi hemde emir giremiyordum. Yani igneleri de yakalayamiyordum yakalasamda gece banka makasi yuzunden cikamiyordum. Neyse sukur ciktim. Artik bir selaleci olabilirim. Tabiki saka bu. Allah zararda olan herkese cikis nasip etsin cunku emekle kazananilan paranin terste kalinip erimesi kotu bir durum
    Ustat giremedin bir turlu betona netlesmedi mi o ev isi. Al evini para buldukca sagini solunu yaptirirsin ) dolari dusunmekten iyidir

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Dolar benimle eylenir sayin purplee

Dusecek diye sabah 5.30 dan tamamini ciktim. ON da haftasonu bari kazanayim diye.
    6500 tl zarardayim. Bir daha dolar 10 olacak deselerde girmem.

Ben iki defa denedim dolari ikisinde de beceremedim. Yaklasik zararim 15 K gibi.
    Belkide daha fazla. Yanarim yanarimda o parayla 1 hafta belek tatili yapabilirdim ona yanarim...
    Sabah 5.34 idi hangi 5.30 hangi sabah..

4. 249 Gün Vadeli İş Bankası Finansman Bonosuna İlişkin Bilgiler

Talep toplama tarihleri 4-5-6 Mart 2019 olarak belirlenen İş Bankası Finansman Bonosu’na ilişkin detaylara aşağıda yer verilmiştir:

Talepte Bulunma Yöntemi Vade Başlangıç Tarihi Vade Gösterge Kıymetler Ek Getiri Oranı
    Bireysel Yatırımcıların talepleri tutar şeklinde toplanacak olup, minimum 1.000 TL olmak üzere 1 TL ve katları şeklinde talepte bulunulabilecektir.
    Kurumsal Yatırımcıların talepleri ise adet şeklinde toplanacak olup, minimum 1.000 adet olmak üzere 1 adet ve katları şeklinde talepte bulunulabilecektir. 7 Mart 2019 249 gün – 11.11.2019 10.07.2019, 18.09.2019, 13.11.2019 ve 15.01.2020 vadeli Devlet İç Borçlanma Senetleri Gösterge kıymetlerin ortalama faiz oranı üzerine %0,10*

Arkadaşlar böyle bir mail geldi bana. 2 sorum olacak bilen arkadaşlara.

1. bunun net getirisi ne kadardır.

2. talep toplama 4.5.6 mart. ama 7 mart geçerli oluyor. şimdi benim vadem ykb. da 7 martta doluyor. o paramı 7 martta iş bank hesabıma atarsam bu bonoyu alabilirmiyim.?

5.  Alıntı Originally Posted by jackwalsh2 Yazıyı Oku
    Beyler selam,

Hangi para piyaasası fonunu almalı ykb iyi mi ?
    Bilgisi olan varsa yeşillendirsin içerik farkı var mı bunlar arasında?

Sent from my iPhone using Tapatalk
    http://www.hisse.net/topluluk/showth...=32168&page=97

6. Geçen hafta alternatif 20.60 verdi 32 güne, ppf na geçildi..

7. Ziraat Bankası faiz indirimi 4 Marttan itibaren geçerli, aynı gün saat 10 da enflasyon oranı açıklanacak.Mart ayı içerisinde de Merkez Bankası toplantısı var. Ziraat Bankasının faiz indiriminin bir sinyal olduğunu Şubat ayı enflasyon oranının düşük çıkarılacağını ve her ne kadar kimse beklemede de Merkez Bankasının seçime kadar faiz indirimi yapacağını düşünüyorum.Bu da faizleri %15 lere kadar çeker. Bu oranlar cazip olmadığından doların gene firlayacagini, basladigimiz yere geri donecegimizi düşünüyorum...Ytd..

Bu ay enflasyon%1 in biraz uzerinde gelebilir 21 e yaklasiriz diye tahmin ediyorum.

Sayfa 579/999 İlkİlk ... 79479529569577578579580581589629679 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •