Originally Posted by 111222333 Buyrun arkadaþlar, tanzim çadýrýndan, 1 taneden fazla vermiyorlar ama ;) varlýk, bolluk kuyruðu budur Onlarda biþimi bak ben bunlardan 2 tane sipariþ verdim kargo ile yolluyacaklar. Hatta aya bile gidiyor otoban köprü geçiþ parasýda yok
Originally Posted by karamizah S400 almanýn bedeli aðýr olacak. Seçim belirsizliði dolarý 5.50 bandýna taþýr. Henüz fiyatlanmayan riskler de eklenebilir. Yazýlarým yatýrým tavsiyesi niteliðinde deðildir Fed e raðmen dolar 6 üstü çok zor bu sene .Enflasyon kadar artar bundan sonra . Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
https://youtu.be/Z2SCXDw0pZ4
Originally Posted by Omega0607 Fed e raðmen dolar 6 üstü çok zor bu sene .Enflasyon kadar artar bundan sonra . Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi Ben dolara girersem duser. Simdi 10 k alayim sabaha 5.10 da uyanirim kesin. Almayacaaaaam....
Ýstanbulda boyle japon lokantasý varmi?
Originally Posted by Webster Ben dolara girersem duser. Simdi 10 k alayim sabaha 5.10 da uyanirim kesin. Almayacaaaaam.... Hayýrlýsý olsun .Bu iþler hep riskdir .Be dipden alým yapabiliriz nede tepeden satýþ Þans [emoji256] iþi biraz.. Tapatalk kullanarak iPhone aracýlýðýyla gönderildi
Originally Posted by Webster Ben dolara girersem duser. Simdi 10 k alayim sabaha 5.10 da uyanirim kesin. Almayacaaaaam.... Bir 5-6 ay almayýn hocam, þu 3 günlük performansý iyi böyle devam eder mi bakalým 🤔
Originally Posted by Webster Ben dolara girersem duser. Simdi 10 k alayim sabaha 5.10 da uyanirim kesin. Almayacaaaaam.... ABD'nin S400 resti var ise bizim de Webster kozumuz var! Webster dolarda uzun pozisyona girerse hele kaldýraçlý piyasada bu iþi yaparsa vay dolarýn haline.
Forum Rules
Yer Ýmleri