-

Originally Posted by
melihsah
Sanki öyle bir yazmışsın ki çok ütopik bir rakammis gibi, su an zaten %20 faizin neti 17 gibi oluyor.Cok bir şey kalmamış yani
Ziraat bankası yıllık %17 ile konut kredisi verdiğine göre mevduatlarin 15 rakamına cekilmesi de gayet normaldir.Ha seçimden sonra ne olur orası meçhul...
siz 29 günden bahsediyorsanız bu 29 günde herşey mümkün, ben orta ve uzun vadeden bahsediyorum.
O konut kredisinide zaten çoğu kişiye vermeyecekler, daha 2 hafta önce bir dairemi geçmişi tertemiz bir doktora satamadım, verdikleri hakkındada görev zararı yazacaklarını biliyorlar orta ve uzun vadede, yeşillik olsun diye dağıtacaklar o krediyi.
-

Originally Posted by
shangil
20 milyon abi
25 %
Maaşallah iyiymiş, İranı hep merak ederim.Kısmet olurda gidersem Türkçe konuşmayla idare ederim demekki.
-

Originally Posted by
shangil
Aynen oyle
20 demek 17 dir aslinde!
Vergi yuksek bu ulkede.
Birde faiz ortalama bankalardan demek lazim. Mesela bir banka 22 verir onun yuzunden karar vermek yanlis
sayın shangil,
bırak %15i , %13 brüt %11 nete bile çekebilirler, bu durumada en fazla 2-3 ay katlanabilirler.
-
nisan ayında stopaj indirimi bekliyorum, zaten böyle düşünüyordum bugun piyasanın içindeki baya aktif birkaç arkadaşdanda bişeyler duyunca kanaat getirdik artık. yatırım tavsiyesi değil.
-

Originally Posted by
Batman
Ustat giremedin bir turlu betona netlesmedi mi o ev isi. Al evini para buldukca sagini solunu yaptirirsin

) dolari dusunmekten iyidir
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Hocam hatirlarsaniz ev sahibi moritonun biri demistim. Nuh diyor peygamber demiyor. Yeni bir taktik buldum. Sagimda solumda kim varsa adami aratip "ooo cok pahalli o kadar etmez" dedirtiyorum. En son arattigim kisiye kufur etmis ihtiyar
-

Originally Posted by
gundwane
Sabah 5.34 idi hangi 5.30 hangi sabah..
Ingbank hocam dun sabah 5.30 dan bozma verdi. Tfx yoktu maalesef
-

Originally Posted by
mertkucukuncu
siz 29 günden bahsediyorsanız bu 29 günde herşey mümkün, ben orta ve uzun vadeden bahsediyorum.
O konut kredisinide zaten çoğu kişiye vermeyecekler, daha 2 hafta önce bir dairemi geçmişi tertemiz bir doktora satamadım, verdikleri hakkındada görev zararı yazacaklarını biliyorlar orta ve uzun vadede, yeşillik olsun diye dağıtacaklar o krediyi.
Bu ay basvuru yapabilirim. Findeksim 1900
Cikmazsa rezilliktir
-

Originally Posted by
Webster
Bu ay basvuru yapabilirim. Findeksim 1900
Cikmazsa rezilliktir
Benimkide en ust sınırda bi tanidigin borcu var uygun yollu bir dairesi var onu alacagim sirf isi gorulsub diye bakalim banada yamuk yapacaklar mi
Yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir.
Xiaomi Mi MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri