Sayfa 277/1060 İlkİlk ... 177227267275276277278279287327377777 ... SonSon
Arama sonucu : 8474 madde; 2,209 - 2,216 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1.  Alıntı Originally Posted by aslan54 Yazıyı Oku
    Insallah acilir kardesim inam ben hepinizden daha cok sevinirim. 5 yildir asindirmadigim kapi kalmadi. 3 kez basbakanliga 2 kez cumhurbaskanligina 1 kez Ekonomi bakanligina 1 kez de spk ya basvurdum. Ama sonuc sifir. Devlet baski yapmadigi surece de acilmayacagina iddiaya girerim. Neden acilmazida soyleyim. Adam zaten milletin parasini almis atmis cebine yasal olarak. Neden borsaya donsun. Borsaya girmek isterse de 3 5 sene sonra printas olarak degil girintaş olarak girer yasalar musait buna.
    daha çok para için o dönmese ondan sonraki kuşak inanki bu ve bunun gibi düşünen bir çok firma var.borsadan sürekli yeni av peşine düşen printaşa gelince düzen printaş üzerine kurulmuş biraz eski şirket bilgilerine kafa paylaşırsan görücen zaten.2 onur 2 arkadaş bunu vurgulamak istedi oda bizim gibi kuyunun içinde neyse yazmak isteyince çok yazmak geliyor.herkeze iyi geceler bakın yarın pazar ailenize zaman harcayın boş vein su akar yolunu bulur.şu vakitten sonra tek kaybedeceğimiz akıl sağlığı bırakın oda bizde kalsın...

2. Santa fe tamamda bu hisse kapanmadan önce iki defa spk tarafından uyarıldı neden borcluluğunu bir düzene koy yoksa atarım dedi ve 6 ay müsade etti.demekki sende hic arastırmadan sormadan etmeden almışsın .isin aslı ben kendi adıma söylüyüm cok kazanma ihtimali kapanma ihtimalinden daha cazip geldigi için aldım.

3.  Alıntı Originally Posted by turbulans Yazıyı Oku
    Sen onu bunu bırakda madem hakkını arayacan fabrikanın önünde bir bulusmaya varmısın hep beraber.hak arayacaksan oraya geleceksin .yalandan buralarda klavye kabadaylıgı yapmayacaksın.hiç lamı cimi yok direk muhatabına isyan.varmısın
    Abicigim sen sanirim beni anlamamakta direniyorsun. Bizim muhattabimiz Ali cavusoglu degil, bizim muhattabimiz senin hosuna gitsede gitmesede devlet. NEDEN 1: Ali Cavusoglu devletin (Yani yasa koyucunun) (illa su anki hukumet olmayabilir eski hukumetlerin koydugu yasada olabilir) cikardigi yasa sebebi ile yani yasal olarak borsada kot disi birakildi. yani her seyi yasal olan bir seyde adamdan ne iatiyeceksin. NEDEN 2: Yasayi duzeltmesi gereken devlettir. Burda devleti suclamiyoruz yasa gunumuzde yetmiyordur. Veya yasayi cikaranlar Ali cavusoglu gibi bir serefsizin cikacagini hesaba katmamistir. Ama boyle biri cikmistir. O yuzden de yasayi duzeltmesi gerekmektedir. NEDEN 3: Her ne olursa olsun burasi hukuk devletidir ve benim her hangi bir problemim oldugunda kiminle olursa olsun basviracagim ve sorunumun giderilmesini isteyecegim yer DEVLETTİR. diyorsan ki pazartesi spk ya gidelim her zaman gelirim seninle.

4.  Alıntı Originally Posted by Santa_fe Yazıyı Oku
    Aslan54 arkadaşımızında dediği gibi borsadan atılmanında bir bedeli vardır ama bu bedel biraz ağır olmalı ( hukuki ve mali yaptırım olarak ).Canı sıkılan şirket borsayı öyle hesapsız kitapsız kolay kolay terk edemez olmalı.Bu gibi durumlarda bize ders olsun.Birdaha ucuz hisse diye atlamamak lazım.Yatırım yapacağımız hisseyi dikkatli seçmek lazım.Bu boktan şirketin hissesini aldım 1 ay sonra tahtası kapandı.Ondan sonra hep beraber " özledik seni, dön gel memedim " demeye başladık.
    Tam demek istedigim bu. Borsadan atilmanin bedeli olmali. Bu bedelide odettirecek devlettir. Benim bunu devletimden istemem neden teroristlik oldu anlamadim.

5. Benim görüsüm konuyu fabrika önündeki bir toplantıyla bir haber kanalı vasıtasıyla topluma duyurmak diye düsünüyorum.konunun diger muhatabı spk zaten yönetimi vermiş mahkemeye .konu zatem mahkeme aşamasında.ortaklarını zarara uğrattın diye suçlama yapılıyor.ne zaman sonlanır bilinmez çünkü bitsede onun bile temyizi var.onun için kestirmeden gitmek kendi sesimizi kendimuz duyurmamız lazım

6.  Alıntı Originally Posted by turbulans Yazıyı Oku
    Santa fe tamamda bu hisse kapanmadan önce iki defa spk tarafından uyarıldı neden borcluluğunu bir düzene koy yoksa atarım dedi ve 6 ay müsade etti.demekki sende hic arastırmadan sormadan etmeden almışsın .isin aslı ben kendi adıma söylüyüm cok kazanma ihtimali kapanma ihtimalinden daha cazip geldigi için aldım.
    Sen hisseyi ali cavusoglundan almadin. Borsa da Ahmet ten Mehmetten aldin. Yani sen almasa idin bugun senin yerine onlar agliyor olacakti. Yani bu sorunu ortadan kaldirmayacakti. Şirket batmis ve mal varligi olmasa yeminle hic uzulmeyecegim yanlis yatirimnyaptik deriz. Takir takir isliyen sirketi ve dunya kadar mal varligi olan sirketi kot disi biraktilar. Ona kiziyorum.

7. Burada Devletin vatandaşa karşı görevlerinden sorumluluklarından bahsettim ancak vatandaşlarında Tc Devletine karşı olmazsa olmaz sorumlulukları görevleri vardır..Tc Devletine karşı ihanet içinde olanlar hainlik yapanlar halel getirenler devlet şefkatini istismar edenler bizden değildir..

8. ÇBS şirketlerinin KAP üyeliği bile yok yani sonlandırılmış öyleyse kamu aydınlatma platformundan (KAP) nasıl haber bekleniyorki..

Sayfa 277/1060 İlkİlk ... 177227267275276277278279287327377777 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •