Müsait olduğunuzda bist ve dolar destek direncler yazabilirmisiniz.tesekkurler
Müsait olduğunuzda bist ve dolar destek direncler yazabilirmisiniz.tesekkurler
Eyvallah... Çok şükür yok bir sorun...
Yorum sorulmasıyla ilgili bir beklentim yok zaten...
Topiğin amacıda bu değil...Zaten pek anlaşılmadığınıda gördüm konu başlığımın...
Ben kendi gördüklerimi ve sorulan sorular hakkındaki gördüklerimi yazıyorum ve sizin takibinizdekiler benim takibimede takılıyor...çığundanda faydalanıyorum...
Karşılıklı yani...Ama dediğim gibi pek anlaşuldığımı sanmıyorum.. Hani bir diziye arada beş dakikalık bakarsın hiç birşey anlamaz sonrada saçma dersin ya onun gibi birşey... Yazdıklarımız takip edilmezse anlaşılmaz...
Kimseninde faydalandığına inanmıyorum...
Bakacağız ben kendim yazıp kendim takip ediyor ve Allah bereket versin yazdığımı uyguluyor çorbayı içiyorum...
Şimdi sorduğynuz Endeks ve Dolar a bakalım...
DOLAR ; 5.37## seviyelerinde...
Şimdiki önemli kanal desteği; 5.2012 civarında...
Direnç ; 5.4640 - 5.6745...
Seviyeler değişiyor devamlı...
Görüldüğü üzere ; destek yukarlara doğru çıkıyor...buna paralel kapanışlarda kendini yukarıya atıyor...
Kısaca kısa bir zaman içinde önemli kanal desteği; 5.40## - 5.50## lere gelecek...ogün bu seviyelerin altında kapanış /lar yaparsa otomatikman desteğin altında kalmış olacak ve bir alt kanala düşmüş olacak...
Takip edeceğiz bakalım... Yükselecekmi bir alt kanala düşüp 5.#### ve altına düşecekmi...
Umarım karışık olmamıştır...
Y.T.D.
ENDEKS ; 103266 kapanış yaptı...
Konuya ilk başladığımda endeks 93100 seniyesinin altındayken önemli bir direnç... Üstündeyken önemli bir destek diye defalarca uyarmıştım...
Kırarsa 88### leri geçersede ; 105800 seviyesini işaret etmiştim...Birkaç denemeden sonra 93100 geçilince Endeks ; 105900 seviyesini gördü ve bu önemli dirençden döndü...
Şimdi seviyeler daha önce yazdığımız gibi devam ediyor... Zaten orta - uzun yazmıştım...
DESTEK ; 101500 - 98500
DİRENÇ ; 103466 - 105800 - 110000...
Şimdilik...
Y.T.D.
Haydi bana Eyvallah...
Yer İmleri