-
Vay be enflasyon 20 nin altındaymış hala, dün iş gezisinden geldim yeni uyandım, galiba uyanamamışım rüya görmeye devam ediyorum uyanınca anlatacam herkese çok komik bir rüya gördüm diye
Yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir.
Xiaomi Mi MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
bahri
Dr emmet brown kaç sene önce yaptı hatta uçan tren bile yapmıştı üstelik zamanda yolculuk ediyordun
İşte o yüzden emmet seçime girsin basarım oyu.
-

Originally Posted by
Berk Dogan
Bu ürünlerin şubat enflasyon sepetine girdiği söyleniyor doğrumu acaba.?
Pin pon topu
Raket
Kriko
Don yağı
Herşeyi anladımda bu don yağı ne.?
Donyagi davarin ic yağı
Yazdıklarımın hiçbiri yatırım tavsiyesi değildir.
Xiaomi Mi MIX 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
furkankilic
ing eturuncu devam oranı 20 olması lazım paraya.
İng eturuncu hesabım var ama 1 yılını dolduralı çok oluyor. 300k-500k arası %18.50 gözüküyor.
Eğer aylık 750TL harcama yapılırsa +%2 ek faiz veriyormuş. Yani eski hesaplara 750TL harcama şartı ile günlük %20.50'ye geliyor. yıllık brütte ise bileşik faiz etkisi ile %21 civarına denk geliyor sanırım.
Burgan güldüren 3000TL boşta kalırsa %20.50 o da basitte 300k-500k arasına basitte %20.40-%20.45 civarına geliyor. Senelik brütte ise bileşik faiz etkisi ile %20.85-20.90.
Burger şımarırsa ingye doğru yolcluk başlar.
-
Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)
Bizim tadilatta eksikler var diye paranın tamamını vermedik 2 sene oldu usta gelmedi bir daha .
1000 tl kusur kalmıştı alacağı para ondan gelmedi sanırım toplamda 50 bin tl ye anlaşmıştık
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-

Originally Posted by
rxpu
İng eturuncu hesabım var ama 1 yılını dolduralı çok oluyor. 300k-500k arası %18.50 gözüküyor.
Eğer aylık 750TL harcama yapılırsa +%2 ek faiz veriyormuş. Yani eski hesaplara 750TL harcama şartı ile günlük %20.50'ye geliyor. yıllık brütte ise bileşik faiz etkisi ile %21 civarına denk geliyor sanırım.
Burgan güldüren 3000TL boşta kalırsa %20.50 o da basitte 300k-500k arasına basitte %20.40-%20.45 civarına geliyor. Senelik brütte ise bileşik faiz etkisi ile %20.85-20.90.
Burger şımarırsa ingye doğru yolcluk başlar.
hiç kafa yorma geç ppf larına +3 puanı koy cebe ,onlar düşünsün kaçırdıkları müşteriyi
-
-
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri