İngiltere ile aramızda biraz fark var bunu değerlendirebilir , 2 yıllık tahvil faizi 18lere gelmiş , merkez 24 den fonluyor hala bu yüzden hala bu seviyede tutması doğru degil ama dolari çıldırtmamak içinde İngiltere ‘nin tl faizinin altına inmemek lazim buda 100-150 (max 200) baz puan bir indirim mümkün gibi gorunuyor .
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
ok svg medwig...
anlaşıldığı kadarı ile siz bu konuya benden daha vakıfsınız...
izleyelim bakalım
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
twiteerda şöyle bir soru gördüm
'' OPET verilerine göre Istanbul Avrupa'da kurşunsuz benzin fiyatı Şubat genelinde %6.7; motorin fiyatı ise %4.6 artmış. TÜİK verilerinde ise bu oranlar sırasıyla %1.97 ve %2.81. Bu farkın nedenini bilen varsa cevap almak isterim... ''
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Perakende toptan farkı olabilir mi
bir halt olacağı yok.
Milli Savunma Bakanlığı:"Şırnak/Silopi’de 04 Mart 2019 tarihinde nöbet görevi esnasında meydana gelen silah kazası neticesinde bir kahraman silah arkadaşımız şehit olmuştur."
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri