Sayfa 28/1000 İlkİlk ... 1826272829303878128528 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 217 - 224 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

MPİ Genel Müdürlüğünün internet sitesinde yer alan Süper Loto biletinin oynanma saatinin üzeri karalanmış olarak verilmesinin nedeninin "bayilerin iş yerinde bulunan kamera görüntülerinden talihliye ulaşılmasının engellenmesi" olduğu bildirildi

Milli Piyango İdaresi (MPİ) tarafından, genel müdürlüğün internet sitesinde üzeri karalanmış olarak yer alan Süper Loto biletine ilişkin basında çıkan bazı haberlere ilişkin yazılı açıklama yapıldı.

"İdare aleyhine yapılan bazı asılsız haberlerle açıklık getirilmek istendiği" ifade edilen açıklamada, Süper Loto oyununun 25 Ocak 2018 tarihli 536. haftaya ait çekilişinde, 42 milyon 532 bin 640 lira tutarındaki büyük ikramiyeyi bir kişinin kazandığı ve talihlisine ikramiyesinin 26 Ocak 2018 tarihinde ödendiği belirtildi.

Açıklamada, "Bilet asılları idaremizde saklı olup, talihli bilgileri, talihlinin yazılı onayı olmadan yönetmelik gereği açıklanamamaktadır. İdaremize BİMER ve CİMER'den gelen talepler doğrultusunda, söz konusu bilet ve ödeme fişi, fotokopisi alınarak ve üzerindeki oynama saati karalanmış hali ile internet sitemizde yayımlanmıştır." ifadesine yer verildi.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

2. Tanzim satış noktalarında bugünden itibaren pirinç satışı da yapılmaya başlandı. Yerli Osmancık Pirinci'nin kilogram fiyatı 6 TL olarak belirlendi.

Pirinç dünya fiyatı kg = 2,20 lira

https://twitter.com/ekonomikanaliz/s...95374823456768
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    tekne fiyatları etkiler mi ?
    tekne si olanlar nasıl da belli
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    tanzim satış noktalarında bugünden itibaren pirinç satışı da yapılmaya başlandı. Yerli osmancık pirinci'nin kilogram fiyatı 6 tl olarak belirlendi.

Pirinç dünya fiyatı kg = 2,20 lira

[ımg]https://pbs.twimg.com/media/d00ztcpwsaal3bp.png[/ımg]

https://twitter.com/ekonomikanaliz/s...95374823456768
    dışarıdan ithal et...0 vergi,gümrük fala...

1 e 3 karla sat....

Nasssıl ama
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Mustafa Denizli, Kasımpaşa-Trabzonspor maçının 2. yarısına rahatsızlığı nedeniyle çıkamadı ve hastaneye kaldırıldı. / Son dakika

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Kasımpaşa’nın Trabzonspor ile oynadığı ve ilk yarısını 2-0 geride kapattığı müsabakanın devre arasında Kasımpaşa Teknik Direktörü Mustafa Denizli rahatsızlık geçirdi.

Geçirdiği rahatsızlık nedeniyle hastaneye kaldırılan deneyimli çalıştırıcının yerine, yardımcı antrenör Sarp Yiğit ikinci yarıda takımın başında sahaya çıktı.

adam 7 de 0 ı kaldırmamış
    bir halt olacağı yok.

7.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    19.205 ADET oto satılmış rakamlar korkunç
    aylıkmı bu başkan!!
    yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir,lütfen forumun ğirişindeki yazıyı okumadan foruma ğirmeyin.232/643

Hatay'ın Hassa ilçesinde bir kümeste dört ayaklı civciv dünyaya geldi.

Sayfa 28/1000 İlkİlk ... 1826272829303878128528 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •