Sayfa 38/1000 İlkİlk ... 2836373839404888138538 ... SonSon
Arama sonucu : 7996 madde; 297 - 304 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade

Demirören Grubu'ndan İDDAA açıklaması: İDDAA, Ağustos 2019 sonuna kadar İNTELTEK firmasının sorumluluğundadır. Ortaya çıkan hatanın Demirören Grubu ile bir ilgisi yoktur. Demirören Grubu yönetimi İDDAA'yı 2019'un üçüncü çeyreğinden itibaren devralacaktır

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Bıst-100 günü yüzde 0,44 düşüşle 103 bin 730 puandan tamamladı

104230 üzerinde bu kadar hacime rağmen kapatamadık....

artık bence kötü kokular değil....

LAĞIM KOKMAYA BAŞLADI...DİKKATLİ OLUN LTF..

NE ŞEKİLDE OLURSA OLSUN 103000 DENENECEKTİR...ORASIDA KIRILIRSA KAFADAN 100000

oradaki hareketlere bakacağız..
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

Ahmetg Guest
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Elektronik imza veya mobil imza varsa değişiklik yapabilirsiniz . Fakat adres degisikligi yapacağınız yerde hiç kimsenin kaydı olmamalı , şayet o adres de bir yakınınız varsa e-devletten yapamıyorsunuz mecburen nüfus müdürlüğüne gitmelisiniz .
    Cok tesekkur ederim

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Müşterisi olmadığınız bir bankaya kredi başvurusunda bulunsanız, tüm kişisel ve finansal bilgilerinizi emanet etseniz, kredi değerlendirmesi yapılsa, olumsuz sonuçlansa, sonra sistemin içinde tüm bilgileri gören bir personel bu bilgileri alıp , dışarıda " size kredi çıkaracağız " diye vaatlerde bulunan ne idüğü belirsiz kişilere menfaat karşılığı gizlice gönderse... Tüm o kişisel bilgileriniz olmayacak kişilerin eline geçse ..
    BUNU HİÇ DÜŞÜNMEMİŞTİM

sağolasın ayhan..
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

5. Bana ATM sini kullandım para çektim diye
    Sadece o bankadan SMS geldi 55000 tl ihtiyaç kredisi veriyor bankada hesabım Yok ama gsm nomu buluyor bu banka

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Dolar/TL 5.40

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Findeks’den her ay puan ve raporumu alırım bildiğim bankadan da şaşmam ..

Cafe Trend&amp;Trade

Alıntı Originally Posted by Pscyokinesis Yazıyı Oku
    Bana ATM sini kullandım para çektim diye
    Sadece o bankadan SMS geldi 55000 tl ihtiyaç kredisi veriyor bankada hesabım Yok ama gsm nomu buluyor bu banka

AtM’den islem yaparken bazen telefon numarası soruyorlar ya ondan ogrenmis olabilir.

Bankadan Musteri bilgisini satan çok kişi var, kıyamet gibi

Sayfa 38/1000 İlkİlk ... 2836373839404888138538 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •