dostum bazen aşırı sevgi aşkı öldürüyormuş...o nereye biz oraya gittik 100 gün boyunca...biraz ayrılık iki tarafada iyi gelecek...zirvesinin neredeyse %20 aşağısında sattım...100 gün boyunca sadece bir kez trade yaptım...bu hissenin geleceği parlaktır orta ve uzunda çok iyi yerleri hakkedecek..ama fiyatı da arz ve talep belirliyor...en yazık ki bu aralar çok baskı altındaydı...istemeye istemeye sattım..biraz kan değişikliği istedim...
durdonun ekmeğini çok yedik...ona ve buna neden olan herkese teşekürler...dediğim gibi kendimi uygun hissettiğimde ve durdoyu da hazır gördüğümde tekrardan durdoya gelebilirim...esasında geçmişte alıp sattığım her hisse tekrardan almak için menzilimdedir..aldığım hisseyi de 2016 yılında almıştım..az çok onu da tanıyorum...endeks ve bir çok hisse bu aralar çok iyi çıktılar..eski hissemi gariban görünce şimdilik onda karar aldım...o hisseden de ilk çıktığımda onlar da öyle hissetmişlerdi..ama gördüğünüz gibi tekrardan o hisseye döndüm...durdo en çok değer verdiğim hisselerin en başlarındadır..
Yer İmleri