666 yı bile ters köşe yaptı. Sırların adamı Deniz. Biz Deniz sandık boğuluruz diye imtinalı hareket ettik sanıyorduk. Meğer bir BAHADIR ile karşı karşıya kalmışız. Deniz onun kod adı, oğlunun adı filanmış. Bahadır bize kimlik taraması gönderdi. Orada Deniz yazıyor. Biz de dandik bir vekalet yazdık kendisine, noter onaylı olmayan. Sonra toplantılara beni dahil ettirmemek için oyunlar oyunlar. Derdini şimdi çözdüm. Ben ilk toplantıda kimlikteki kişinin hem doğum tarihi genç, hem resmi. Kim lan bu? Deniz nerede derdim. Ortalık karışırdı. Herif benimle arayı bozuk diğer insanlarla mesafe koydurunca, denizim ben dedi gezdi. Bizim polar Murat bile onu deniz diye evine kadar aldı. Hanımı bu adama çay filan demledi. La Muratın evini yaksa gitse, Murat polise denizi şikayet edecek. Denizi polis yakalayacak. Yüzleşme yapılacak. Deniz diyecek valla bu Murat emmiyi hiç görmedim. Hanımına çocuklarına ve Murata soracak polis. Evinizi bu mu yaktı. Yok efendim bu delikanlıyı ilk defa görüyoruz diyecekler. Komikten öte, tam bir üç kağıt. Tam bir hafiye hikayesi. Ama atalar ne demiş? ''Yalancının mumu yatsıya kadar'' Her yalan bir gün aşikar olur. Her tuzak kurucunun tuzağı başına geçer. Çünkü en büyük tuzak kurucu Allah (cc) dur..