Doları beklediğim geri çekilmeyi hala yapmadı. Faiz kararıyla yukarı mı yapacak yoksa geri çekilmeyi mi yapacak bakalım. Ama yukarı da yapsa hızlı bir şekilde geri gelmesi lazım. YTD.
Doları beklediğim geri çekilmeyi hala yapmadı. Faiz kararıyla yukarı mı yapacak yoksa geri çekilmeyi mi yapacak bakalım. Ama yukarı da yapsa hızlı bir şekilde geri gelmesi lazım. YTD.
1 saat önceye göre (5.39 üstündeydi) USD ve EURO nun biraz gerilemesi bişeye işaret olabilir mi ?
Usdtry de 5,30 ların artık dip olduğunu düşünüyorum..
Mb pas geçer.. hatta bence faizleri yükseltse yeri.. çünkü dth tam gaz artmaya devam ediyor..
Tabii diğer taraftan bu fahiş faiz ekonomiyi bitirmeye bankacılık ve reel sektörünün asimetrik risklerini artırmaya devam ediyor..
Kamu bankalarına tahvil aldırarak faizleri kalıcı düşüremezsiniz..
Mb nin işi gerçekten zor..
Hamama giren terler ama bu hamam artık yakıyor olmalı 🙂
Nisan için mesaj gelecek mi bakalım.
Learn to sit back and observe, Not everything needs a reaction.
pas geçdi mb
*merkez bankası, faiz oranını yüzde 24,00 olarak korudu(beklenti %24,00)
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
*tcmb: Son dönemde açıklanan veriler ekonomideki dengelenme eğiliminin belirginleştiğini göstermektedir
*tcmb: Dış talep nispeten gücünü korurken finansal koşullardaki sıkılığın da etkisiyle iktisadi faaliyet yavaş bir seyir izlemektedir
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri