Sayfa 161/656 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261 ... SonSon
Arama sonucu : 5241 madde; 1,281 - 1,288 arası.

Konu: DURDO - Duran Doğan Basım

1.  Alıntı Originally Posted by No1gozluk Yazıyı Oku
    keko bey artık yazmayınız lütfen aldıgınız hisseyle ilgilenin duygusallıktan öte bir şey yazdıgınız yok bu duruma son verin kafalarıda karıştırmayın artık
    bana sataşma oluyor dostum...keyfimden yazmıyorum...benim ile ilgili bir yorum olmazsa bende şu saatten sonra yazmak istemiyorum...ama yazılırsa da mecbur cevap verecem...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by tolga3838 Yazıyı Oku
    Dostum hangi kadıda geçtiğini ogremmemde bir sakınca var mi

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    dostum mesaj kutuna bak oraya atmıştım...veya keko ismini tıkla..orda mesajlarım bölümünü tıkla hangi hisseye yorum yazdığım belli olur zaten..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. siz yazmayı bırakın kimse sataşmaz size artık .yazmayın artık

4.  Alıntı Originally Posted by No1gozluk Yazıyı Oku
    siz yazmayı bırakın kimse sataşmaz size artık .yazmayın artık
    okey dostum ben susuyorum...ama sataşma olursa cevap veririm...herkes bunu iyi bilsin..

5. Profilde....68 arkadaş....

organize işler deselerde...hemen inanmamak lazım....araştırmak lazım...!!!!!!.....

Bu mabette organize işler olmadan olmuyor...!!!!!!!!....

Borsanın şeytanı...kerizin elinden parayı almak sevaptır derdi....!!!!!!!.....

6.  Alıntı Originally Posted by baddog Yazıyı Oku
    Profilde....68 arkadaş....

organize işler deselerde...hemen inanmamak lazım....araştırmak lazım...!!!!!!.....

Bu mabette organize işler olmadan olmuyor...!!!!!!!!....

Borsanın şeytanı...kerizin elinden parayı almak sevaptır derdi....!!!!!!!.....
    arkadaş olmak isteyen kimseyi kırmadım...ne işe yarıyor onu da bilmiyorum....bunun cevabını en iyi arkadaş listeme dahil olan arkadaşlar cevap verebilir...

7. haksızlık karşısında susmam. kekoya laf yok. o burda yazdıkları ile birde tvitten derinhisse nickli Tuncay hocam var onların yazdıklarında kağıd 4,40 civarında idi. kekoyu iyi bilirim tuncay hocamı yaklaşık 10 yıldır takip ederim. çok şükür bu iki kişinin yorumları ile durdoyu aldk 4,40 civarı verdik 7 civarı.

nitekim dünde geçtiği kağıtta yazdığını görünce hemen bende daldım bodoslama 4,26 dan bugün 4,46 dan verdik.

keko temelde iyidir. laf yok... sadece fazla aşık oluyor kağıtlara... seviyorum seni keko hocam..

8. çok değer verdiğim ve burada çok emeği geçen bir dostum bana şu mesajı yollamış...

merhaba nasılsın,cevap verdıkçe saldıracaklar verme bence sen doğruları yazdın boş ınsanlarla ile polemıge gırme yıpratırsın kendını

ben de bu arkadaşımın söylediklerine değer vererek artık sataşmalara cevap vermek istemiyorum...herkes bilsin ki durdoyu sevmeye devam ediyorum...nasipte olursa tekrardan gelirim...ben şimdilik tüm durdo yatırımcısına başarılar diliyorum..gönlüm sizlerledir..

Sayfa 161/656 İlkİlk ... 61111151159160161162163171211261 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •