Sayfa 627/999 İlkİlk ... 127527577617625626627628629637677727 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 5,009 - 5,016 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Anadolubank 1 yıla kadar tüm vadeler için %20.50 teklif edildi.
    En güçlü veya en zeki olan değil, DEĞİŞİME en açık olan türler hayatta kalır...Charles Darwin
    https://twitter.com/r_x_p_u

2.  Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    Bono ile fonlar karıştı birbirine herhalde

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Evet bono olacaktı haklısın üstadım [emoji106]

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3.  Alıntı Originally Posted by Berk Dogan Yazıyı Oku
    Kimse bana seçimden sonra ucacağız kacacağız demesin. bu ekonomi kriz yakın zamanda düzelmez.

Enflasyon üzerinde oynamakla ekonomi düzelmiyor. 2 kg soğan patates domates satmaklada düzelmiyor.

Seçime kadar bol keseden hazine boşaltılıyor. hazinden boşaltılanlar nasıl yerine konacak.

Vuracaklar bu halkın sırtına. Nasıl pozisyon alacaksın derseniz vallahi bilmiyorum. borsa döviz altın mevduat.
    F
    yarın mevduat dönüşüm var . aklım karışık.
    Günlük devam etmeni tavsiye ederim .Ben öyle yapacağım ppf ler ile srçime kadar .
    Secim sonrası bende sıkıntı görüyorum o yüzden şimdiden gram aldım sigorta birazda viopda alım ile bekleyeceğim .

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

4. dolar 5.44 vurdu,10 yıllık faizler 15.40 oldu mb sabit bırakıp sıkı duruş lafını çıkarmadığı halde kur önemli bir direncini daha kırdı,millet dip neresi diye ararken 5.15 alanlar deli kar yazdı.24 faiz sadece kağıt üzerinde bankaların faizleri 19 larda korkarım mb faiz indirmeden artırmak zorunda kalacak,brunson konusunda verdiğimiz taviz bizi s400 konusunda da sıkıştırıyor,alınmayacaksa boşuna efelenmeden kuru 8 e vurmadan almayalım hem kur şokunu yiyip hem de s400 u almaktan vazgeçersek burkina faso bile bize güler.

Alıntı Originally Posted by blue70 Yazıyı Oku
    İhale bedelini nereye ödeniyor.arac veya evin adresi varmi?birde yillar sonra sahibi geri alabilirmi?
    İnternetten arttirmaya giriliyor mu?
    İhale bedeli icra müdürlüklerine ödeniyor,adres bilgileri ilan sayfasında mevcut,internetten ve bildiğim kadarıyla telefonla da katılabiliyorsunuZ öncesinde muammen bedelin %20 si kadar teminat yatırmanız gerekiyor,malsahibinin satış sonrası ihaleye itiraz hakkı var daha sonrasında geri alamaz itirazıda icra müdürlüğü sonuca bağlar.itiraz süresi 15 gün

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    dolar 5.44 vurdu,10 yıllık faizler 15.40 oldu mb sabit bırakıp sıkı duruş lafını çıkarmadığı halde kur önemli bir direncini daha kırdı,millet dip neresi diye ararken 5.15 alanlar deli kar yazdı.24 faiz sadece kağıt üzerinde bankaların faizleri 19 larda korkarım mb faiz indirmeden artırmak zorunda kalacak,brunson konusunda verdiğimiz taviz bizi s400 konusunda da sıkıştırıyor,alınmayacaksa boşuna efelenmeden kuru 8 e vurmadan almayalım hem kur şokunu yiyip hem de s400 u almaktan vazgeçersek burkina faso bile bize güler.
    Ben de yoruldum artik..

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

7. Stopaj indirimi bu sene sonuna kadar devam etmeliydi en azından yerlinin dolar iştahı biraz kırılırdı

8.  Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    Stopaj indirimi bu sene sonuna kadar devam etmeliydi en azından yerlinin dolar iştahı biraz kırılırdı
    Amaç parası olanı tüketime teşvik etmek.
    TL cazip olursa ekonomi daha fazla ve uzun süreli bir durgunluğa girer.
    Dolara gidenler olacağını biliyorlardır elbette ama bu riski alıyorlar.

Sayfa 627/999 İlkİlk ... 127527577617625626627628629637677727 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •