geçmiş yazılardan buldum bunu 13 miyon dolar diyor burada iyi para ama işte mahkeme ne zaman biter Allah bilir
geçmiş yazılardan buldum bunu 13 miyon dolar diyor burada iyi para ama işte mahkeme ne zaman biter Allah bilir
Anadolu Üniversitesi Döner Sermaye İşletmesinin 2.400 Ton 70 gr/m2 1.Hamur Ofset Bobin Bası Kağıdı ihalesi 07.08.2018 tarihinde firmamızda kalmıştır. İhale sonucuna itiraz süresinin beklenmesi sonrasında ihale sözleşmesi 04.09.2018 tarihi itibariyle imzalanmıştır.
Bu açıklamada bahsi geçen ihale konusuna ilişkin olarak, Şirketimiz Yönetim Kurulu tarafından daha önce 03.08.2018 tarihli karar ile SPK'nın II-15.1 Özel Durumlar Tebliği'nin 6. maddesi kapsamında içsel bilginin açıklanmasının ertelenmesi kararı verilmiştir.
12,4 milyon tl değerinde 2 400 ton kağıt tedariki ihalesini 04,09,2018 tarihinde kazanmış alka..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
01.06.2018 - 01.06.2018 tarihleri arasında ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. payları ile ilgili olarak
3,48 - 3,59 TL fiyat aralığından 62.067 adet alış işlemi ve 0 adet satış işlemi Tarafımca gerçekleştirilmiştir.
Bu işlemle birlikte ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. sermayesindeki paylarımız/oy haklarımız
01.06.2018 tarihi itibariyle %0,463 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin
bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir
kap haberlerinde şirketin hisseleri geri alım haberlerini de gördüm...bir tanesini burada paylaşıyorum...demek ki şirket performansına güveniyor...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
05.03.2018 - 12.03.2018 tarihleri arasında ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. payları ile ilgili olarak
4,36 - 4,56 TL fiyat aralığından 0 adet alış işlemi ve 79.000 adet satış işlemi Tarafımca gerçekleştirilmiştir.
Bu işlemle birlikte ALKİM KAĞIT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. sermayesindeki paylarımız/oy haklarımız
12.03.2018 tarihi itibariyle %0,2023 sınırına ulaşmıştır/aşmıştır/altına düşmüştür. İşlemin detaylarına ilişkin
bilgiler aşağıdaki tabloda verilmektedir.
buda başka bir hisse geri alım haberi...
Yer İmleri