Originally Posted by
puma_532
Yargıtay kararı bozar, taban taban ele verirler. Bu kadar mal sahipleri varken en kötüyü düşünmek daha hayırlı. Bu kağıtta şunu gördüm. Kağıtla evlenmeyeceksin, 4 den al 5 den sat kuralına uyulsaydı şu an 8 tl ye gelmiş gibi realize edilmiş olurdu. Ama kim uydu kimse uymadı. Kar cebe yakışır, yarın ne kötü haber geleceğini kimse kestiremez. Önümüzde puslu bir seçim sonrası krizi ve Suriye sorunu var. Kimse grafik mrafik dinlemez verir kucağına. Lafın kısası bu platformda fırsatlar bitmez. Dövize geçer kazanırsın, çıkar Alka alır katlarsın. Ya da tam tersi batarsın. Önemli olan doğru dalgaya oturmak. Buna da trendeki istenmeyen kişi sayısına göre spek karar veriyor
doğrudur aşık olunmamalı...dolar çıkış eğilimindedir ama bana göre alka dolardan daha iyi çıkacaktır...bu güne kadar hiç dolara yatırım yapmadım...bu hafta başında dolar hesabı açtım ama son anda dolara yatırım yapmama kararı aldım..hisselerin kazandırma potansiyeli daha çoktur...dolar %10 kazandıracaksa ,dolardan olumlu etkilenecek hisseler %20 kar verir...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri