Artan

277,75 10 18:10
54,45 10 18:10
291,50 10 18:10
11,78 9.99 18:10
39,64 9.99 18:10
Artan Hisseler

Azalan

19,17 -10 18:10
42,00 -9.99 18:10
58,85 -9.95 18:10
7,81 -9.92 18:10
100,00 -9.83 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

8.423.783.298,90 18:10
8.279.675.248,75 18:10
7.897.836.716,17 18:10
7.784.719.756,22 18:10
7.554.836.368,50 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Seçimden önce Merkez kesinlikle faiz indirmez dedim aynen dediğim oldu. Şimdiki iddiam reisi az biraz tanıyorsam kesinlikle IMF ile anlaşmaz diyorum. Yani IMF'nin kapısına bile gitmez. Bunda da hayli iddialıyım. Herkes Papazdaki gibi geri vites yapacaklarını zannediyor ama bunun olmayacağını düşünüyorum Çünkü IMF demek tüm başkanlık yetkilerinden feragat etmek demektir. Reis buna asla izin vermez bu konuda hayli iddialıyım. McKinsey vb uygulamalarla etrafından dolaşabilirler ama asla IMF ile anlaşmazlar. Olmadı sermayeye güven vermek için Kemal Derviş ile bireysel olarak çalışmayı bile kabul edebilirler ama IMF olmaz olamaz...

Siz bakmayın Küresel sermayenin bazı ekonomist kalemşörlerinin IMF ile anlaşacaklar spekülasyonunu yapmalarına. Onlar öyle olmasını istediği için yani öyle umut ettikleri için IMF balonunu ortaya attılar. Tanıdığım reis anlaşmaz...

Neyse ben buraya bunu not olarak yazdım bakalım yine haklı çıkacak mıyım göreceğiz... Haklı çıksam da çıkmasam da bunu alıntılayacağım
    Son düzenleme : vivatrader; 07-03-2019 saat: 12:05.

Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Seçimden önce Merkez kesinlikle faiz indirmez dedim aynen dediğim oldu. Şimdiki iddiam reisi az biraz tanıyorsam kesinlikle IMF ile anlaşmaz diyorum. Yani IMF'nin kapısına gitmez. Bunda da hayli iddialıyım. Herkes Papazdaki gibi geri vites yapacaklarını zannediyor ama bunun olmayacağını düşünüyorum Çünkü IMF demek tüm başkanlık yetkilerinden feragat etmek demektir. Reis buna asla izin vermez bu konuda hayli iddialıyım. McKinsey vb uygulamalarla etrafından dolaşırlar ama asla IMF ile anlaşmazlar. Olmadı sermayeye güven vermek için Kemal Derviş ile bireysel olarak çalışmayı bile kabul edebilirler ama IMF olmaz olamaz...

Siz bakmayın Küresel sermayenin bazı ekonomist kalemşörlerinin IMF ile anlaşacaklar spekülasyonunu yapmalarına. Onlar öyle olmasını istediği için yani öyle umut ettikleri için IMF balonunu ortaya attılar. Tanıdığım reis asla anlaşmaz...

Neyse ben buraya bunu not olarak yazdım bakalım yine haklı çıkacak mıyım göreceğiz...
    nerden tanisiyorsunuz , oturup cay kahve icmisliginiz var gibi sanki 40 yillik ahbaplik etmissiniz gibi bir yorum yapmissiniz..
    degisik kafalar mevcut guzel ulkemde..
    bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..

3.  Alıntı Originally Posted by savasC Yazıyı Oku
    nerden tanisiyorsunuz , oturup cay kahve icmisliginiz var gibi sanki 40 yillik ahbaplik etmissiniz gibi bir yorum yapmissiniz..
    degisik kafalar mevcut guzel ulkemde..
    Çay içmeye gerek mi var hergün ekranda görüyor izliyoruz...

17 yıldır hemen hergün ekranda görüp de hala yüz ifadelerinden davranış analizi yapamıyorsanız bu sizin sorununuz.

4.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Seçimden önce Merkez kesinlikle faiz indirmez dedim aynen dediğim oldu. Şimdiki iddiam reisi az biraz tanıyorsam kesinlikle IMF ile anlaşmaz diyorum. Yani IMF'nin kapısına bile gitmez. Bunda da hayli iddialıyım. Herkes Papazdaki gibi geri vites yapacaklarını zannediyor ama bunun olmayacağını düşünüyorum Çünkü IMF demek tüm başkanlık yetkilerinden feragat etmek demektir. Reis buna asla izin vermez bu konuda hayli iddialıyım. McKinsey vb uygulamalarla etrafından dolaşırlar ama asla IMF ile anlaşmazlar. Olmadı sermayeye güven vermek için Kemal Derviş ile bireysel olarak çalışmayı bile kabul edebilirler ama IMF olmaz olamaz...

Siz bakmayın Küresel sermayenin bazı ekonomist kalemşörlerinin IMF ile anlaşacaklar spekülasyonunu yapmalarına. Onlar öyle olmasını istediği için yani öyle umut ettikleri için IMF balonunu ortaya attılar. Tanıdığım reis anlaşmaz...

Neyse ben buraya bunu not olarak yazdım bakalım yine haklı çıkacak mıyım göreceğiz... Haklı çıksam da çıkmasam da bunu alıntılayacağım
    Bende aynı düşüncedeyim..
    IMF diyenler şimdi Kemal derviş demeye başlamış ..
    REİS fetö olaylarından sonra kimseye güvenmiyor..Bunu yazın bi kenara..
    Damat oğulları dışında 2-3 kişi..
    Damadı boşuna mı getirdi ekonominin başına..
    RTE yi eylülde 24 e faiz çıkarma konusunda kim ikna etti..
    Papaz olayı ile IMF konusunu karıştırmamak lazım..
    AKP seçimler olmasa ekonomide acı reçete ile işleri yoluna sokabilir..

Papaz olayında elimizde hiç koz kalmadı idi..
    Adamlar resmen ambargo demeye başladı idi.

S400 konusunda A.Yeşilada gibi düşünüyorum..
    Alınır ama monte edilmez..
    İki tarafında gönlü edilir..
    Sokağa biraz para atılır
    Bu işten sıyrılınır..
    Halk da birşeyden anlamaz..Hele ki böyle teknik konular..

5.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Bende aynı düşüncedeyim..
    IMF diyenler şimdi Kemal derviş demeye başlamış ..
    REİS fetö olaylarından sonra kimseye güvenmiyor..Bunu yazın bi kenara..
    Damat oğulları dışında 2-3 kişi..
    Damadı boşuna mı getirdi ekonominin başına..
    RTE yi eylülde 24 e faiz çıkarma konusunda kim ikna etti..
    Papaz olayı ile IMF konusunu karıştırmamak lazım..
    AKP seçimler olmasa ekonomide acı reçete ile işleri yoluna sokabilir..

Papaz olayında elimizde hiç koz kalmadı idi..
    Adamlar resmen ambargo demeye başladı idi.

S400 konusunda A.Yeşilada gibi düşünüyorum..
    Alınır ama monte edilmez..
    İki tarafında gönlü edilir..
    Sokağa biraz para atılır
    Bu işten sıyrılınır..
    Halk da birşeyden anlamaz..Hele ki böyle teknik konular..
    S400'ün içinde halkın sağlığına zararlı madde varmış, bir de Anadolu topraklarına uyumlu değilmiş, diksen de yetişmezmiş dersin olur biter, o sorun değil, onu gösterip hangi operasyon yapılacak ben merak ediyorum, başka bir yerde okumuştum 5'den long girip 6 küsürlerden longlayanlar acaba önce planı çizip sonra bunu oynuyor mu, biz de ona göre pozisyon alalım, seçimden sonra tansiyon yükselir yeni bir dalga, bir devalüasyon daha, ardından shortla babam shortla.

6.  Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    S400'ün içinde halkın sağlığına zararlı madde varmış, bir de Anadolu topraklarına uyumlu değilmiş, diksen de yetişmezmiş dersin olur biter, o sorun değil, onu gösterip hangi operasyon yapılacak ben merak ediyorum, başka bir yerde okumuştum 5'den long girip 6 küsürlerden longlayanlar acaba önce planı çizip sonra bunu oynuyor mu, biz de ona göre pozisyon alalım, seçimden sonra tansiyon yükselir yeni bir dalga, bir devalüasyon daha, ardından shortla babam shortla.
    Eylül faiz artışında saat 12 de RTE çıktı faize karşıyım dedi
    6.30 dan 6.55 e geldi..
    Elim telefona gitti alalım diyecektim
    2 de faiz artışı geldi 6 puan..
    Dolar 6 tl ye düştü..

Bu ülkede artk neye kime inanacaksın..
    Devlet bizzat oyuncu olmuş piyasalarda..
    Patron şirketi gibi işlemler geçiyor para piyasalarında..

7.  Alıntı Originally Posted by gundwane Yazıyı Oku
    Eylül faiz artışında saat 12 de RTE çıktı faize karşıyım dedi
    6.30 dan 6.55 e geldi..
    Elim telefona gitti alalım diyecektim
    2 de faiz artışı geldi 6 puan..
    Dolar 6 tl ye düştü..

Bu ülkede artk neye kime inanacaksın..
    Devlet bizzat oyuncu olmuş piyasalarda..
    Patron şirketi gibi işlemler geçiyor para piyasalarında..
    Bende de dolar vardı o zaman ben anladım o gün faiz artacağını, tipik bir politikacı konuşmasıydı ama elim satmaya gitmedi, gözüne fener tutulmuş tavşan gibi kaldık ortada.

Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Seçimden önce Merkez kesinlikle faiz indirmez dedim aynen dediğim oldu. Şimdiki iddiam reisi az biraz tanıyorsam kesinlikle IMF ile anlaşmaz diyorum. Yani IMF'nin kapısına bile gitmez. Bunda da hayli iddialıyım. Herkes Papazdaki gibi geri vites yapacaklarını zannediyor ama bunun olmayacağını düşünüyorum Çünkü IMF demek tüm başkanlık yetkilerinden feragat etmek demektir. Reis buna asla izin vermez bu konuda hayli iddialıyım. McKinsey vb uygulamalarla etrafından dolaşabilirler ama asla IMF ile anlaşmazlar. Olmadı sermayeye güven vermek için Kemal Derviş ile bireysel olarak çalışmayı bile kabul edebilirler ama IMF olmaz olamaz...

Ekonomi patlarsa, kimse borc vermezse IMF den baska cozum mu var.

Bu is oyle Erdogan in tek basina karar verebilecegi bir sey degil

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •