Originally Posted by
vivatrader
Seçimden önce Merkez kesinlikle faiz indirmez dedim aynen dediğim oldu. Şimdiki iddiam reisi az biraz tanıyorsam kesinlikle IMF ile anlaşmaz diyorum. Yani IMF'nin kapısına gitmez. Bunda da hayli iddialıyım. Herkes Papazdaki gibi geri vites yapacaklarını zannediyor ama bunun olmayacağını düşünüyorum Çünkü IMF demek tüm başkanlık yetkilerinden feragat etmek demektir. Reis buna asla izin vermez bu konuda hayli iddialıyım. McKinsey vb uygulamalarla etrafından dolaşırlar ama asla IMF ile anlaşmazlar. Olmadı sermayeye güven vermek için Kemal Derviş ile bireysel olarak çalışmayı bile kabul edebilirler ama IMF olmaz olamaz...
Siz bakmayın Küresel sermayenin bazı ekonomist kalemşörlerinin IMF ile anlaşacaklar spekülasyonunu yapmalarına. Onlar öyle olmasını istediği için yani öyle umut ettikleri için IMF balonunu ortaya attılar. Tanıdığım reis asla anlaşmaz...
Neyse ben buraya bunu not olarak yazdım bakalım yine haklı çıkacak mıyım göreceğiz...
nerden tanisiyorsunuz , oturup cay kahve icmisliginiz var gibi sanki 40 yillik ahbaplik etmissiniz gibi bir yorum yapmissiniz..
degisik kafalar mevcut guzel ulkemde..
bir cukurdan cikmak istiyorsan yapacagin ilk sey kazmaktan vazgecmektir..
Yer İmleri