kerosen yerine sanırım roket yakıtı doldurmuşlar, yükseliş ondan mıdır? nedir?
Burada yer alan bilgi, yorum ve öngörüler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir.
Onelle kardeşim inşallah hayırlı olur herkes saygı duyacak enson ne dedi 28'05 inirse sağlıklı olur dedi o gün 28'04 kapattı 3-4 günde buralarara geldi eline ağzına sağlık kardeşim
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Burada yer alan bilgi, yorum ve öngörüler yatırım danışmanlığı kapsamında değildir, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir.
Aslında yatırımcı tarafından ilk öğrenilmesi gereken nedir biliyo musunuz Sn. gltkn ? Uygun maliyetin neresi olduğu ve nasıl belirleneceği...dikkat ediniz yatırımcı diyorum ... kısacı ... günlükçü...shortçu...longçu demiyorum... Bakınız aşağıda 12 Aralık 2018 de ne yazmışım...
Sonuç : 22 den 32 ye gidiş... süre 3 ay... Kazanç kişiye göre değişir... kimisine göre %1 bile yeter kimisine göre %100 ... Eğer günlükçüyse kısacıysa zaten kişi %100 teknikçi olmak zorunda ... Takas okumak ve pasta takip etmek zorunda... Önünde derinlik açık olmak zorunda... Teknik bilmeyen takastan anlamayan , önünde matriksi , derinliği olmayan adam günlük al-sat yapıyom diye kendini kandıran adamdır... Kümülatifte pala tarafından %100 ütülür... Nettir bu... Teknikçi olan adam kademeye de oynar, 1 liraya da oynar, %1 ' e de oynar ... Parasını alır ya da zararına katlanır ve yeni alternatif bakar... Kısacılık kötü bişey değil ama ayrı bir meziyet, disiplin ve iş... Ama yatırımcı iseniz orta-uzun vade düşünürsünüz... Tercihlerinizi analiz eder uygun maliyeti tespit eder ve alım yapıp beklersiniz...sizin için makul olan kar seviyesinde de satarsınız... bu kağıt için orta-uzun vade uygun maliyet seviyelerini çok önceden ve defalarca söylemiştim...
____|| @cizgilereitaat ||____ ( Hunharca teknik analiz )...
Duhul : 2004 ...
... Ben bitti demeden bitmez ... CR7 ...![]()
Pegesus ta tuzağa düşmeyin derim satış hazırlığındalar gibi görünüyor..32.40 vadeli 20 k short açılmıştır hedef 24.90 orta vadede
Ulan pegi çok yordun çok beklettin hazirana kadar %20 daha yap 10 bin senindir al hayrını gör
GM 5 Plus cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri