Sayfa 642/999 İlkİlk ... 142542592632640641642643644652692742 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 5,129 - 5,136 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by apocalyptica Yazıyı Oku
    Uğur Mumcu Mahallesi villadan geçilmiyor, bence gayet güzel de.
    Villa var villa var ..Ordakiler villa ise İncekdekiler ,çayyolundakiler ?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    Teb itiraz edince fatura ödeme talimatı, belli bir miktar harcama taahhüdü vs ile iade ediyor, zaten harcama yapıyorsun, teb bonus
    TEB de Fransadaki eylemlerden etkilenmiş olmalı ki, 12 ay boyunca her ay 1000 tl ve üzeri harcama sözüne 100 tl. bonus almıştım. Son 2 aydır; hesap kesim gününe 7 gün kala ''sözünüze bonus vaadinizi dolduramadınız, kesinti yapılacaktır '' mesajı gönderiyorlar. Sonra internet bankacılığından kredi kartımın harcamalarına bakıyorum 1200 tl. olmuş. Müşteri temsilcisini arayarak, yahu ben 1000 söz vermişim 1200 harcamışım, daha ne mesajı gönderiyorsunuz dediğimde '' efendim biz ortaya gönderiyoruz '' diyorlar .

2 aydır söz verdiğimden fazla harcadığım halde 8,33 tl. kesinti yapıyorlar. Tüketici hakem heyetine başvurarak, örneğini teb gn.md. lüğüne gönderdim. 3 gün önce parayı karta iade etmişler.

3. Şu anda seçim sonuçlanana kadar gecelik gitmek isteyenler için vov , kiraz veya marifetli de kalmak istersek, hangisi daha avantajlı acaba ? ( boşta kalan miktarı göz önüne alarak )

4.  Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Şu anda seçim sonuçlanana kadar gecelik gitmek isteyenler için vov , kiraz veya marifetli de kalmak istersek, hangisi daha avantajlı acaba ? ( boşta kalan miktarı göz önüne alarak )
    Seçim sonuçları yatırım kararlarınızı etkileyecek mi?
    Yatırım tavsiyesi içermez ve asla yatırım tavsiyesi DEĞİLDİR.

5.  Alıntı Originally Posted by diproyal Yazıyı Oku
    Seçim sonuçları yatırım kararlarınızı etkileyecek mi?
    Cumhur ittifakı +50 üstü alırsa cok saglam kemer sıkma gelir ve ekonomi toparlar...

6.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Cumhur ittifakı +50 üstü alırsa cok saglam kemer sıkma gelir ve ekonomi toparlar...
    Kemer sıkma ile ekonomi toparlanmaz. Ülkenin sosyal, hukuksal ve siyasal alt yapısı çökmüş durumda. Yalnızca AKP-MHP'lilerin hakim, savcı ve herhangi bir devlet memuru olabildiği, siyasilerin mahkeme kararlarını belirlediği bir ülkeyiz. Milletin yarısının oy verdiği partiler terörist işbirlikçisi ilan ediliyor, millet bu yüzden iki kampa bölünmüş durumda. AB süreci tamamen rafa kalkmış zaten.

Böyle bir ülkeye kemer sıkıyor diye yabancı yatırım gelmez, yabancı yatırımcı gelmediği sürece de kemer sıktığımızla kalırız. Yani Cumhurla da Cumhursuz da kriz seçimden sonra devam edecek, dibi buluncaya kadar yolumuz var.

Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi gelince de ekonomimiz hızlı karar alma sayesinde uçuşa geçecekti, ne oldu? Uçan bir şey varsa bunlar da enflasyon, döviz kurları, faizler ve işssizlik oldu, ekonomi ise çakıldı.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

7. Önleminizi alın...!!! İlginç şeyler oluyor piyasalarda her tarafta...Dünya da bile...

BÜYÜK BİR CİSİM YAKLAŞIYOR !!!

8. Rte şimdide Meral akşener hakkında suc duyurusunda bulunmuş.

Allah sonumuzu hayır etsin.

Sayfa 642/999 İlkİlk ... 142542592632640641642643644652692742 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •