
Originally Posted by
martind
Cumhur ittifakı +50 üstü alırsa cok saglam kemer sıkma gelir ve ekonomi toparlar...
Kemer sıkma ile ekonomi toparlanmaz. Ülkenin sosyal, hukuksal ve siyasal alt yapısı çökmüş durumda. Yalnızca AKP-MHP'lilerin hakim, savcı ve herhangi bir devlet memuru olabildiği, siyasilerin mahkeme kararlarını belirlediği bir ülkeyiz. Milletin yarısının oy verdiği partiler terörist işbirlikçisi ilan ediliyor, millet bu yüzden iki kampa bölünmüş durumda. AB süreci tamamen rafa kalkmış zaten.
Böyle bir ülkeye kemer sıkıyor diye yabancı yatırım gelmez, yabancı yatırımcı gelmediği sürece de kemer sıktığımızla kalırız. Yani Cumhurla da Cumhursuz da kriz seçimden sonra devam edecek, dibi buluncaya kadar yolumuz var.
Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi gelince de ekonomimiz hızlı karar alma sayesinde uçuşa geçecekti, ne oldu? Uçan bir şey varsa bunlar da enflasyon, döviz kurları, faizler ve işssizlik oldu, ekonomi ise çakıldı.
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
Yer İmleri