Originally Posted by
Atma
Şimdi buradan kağıt fiyatlarını anlayamazsınız , mesela burada soda külü fiyatlarıda var ama soda yı borsadaki soda sanayi bununla satmaz . 21 tl olan kağıt fiyatları eylülde , şimdi 14-15 tl hemde kamyonla mal var hatta 13.50 ler bile var nakitiniz varsa , yani stoktan kar mar yok sadece bu çeyrekte 2019 -1 çeyrek te stoktan zarar etmeyecek başa baş . Ama önemli olan noktalardan biri şu 2019 başında ihciler zam geldi bu alkanın maliyetleri ne kadar artırdı . Şimdi Alka da bir gurup var bunlar iyi oyuncular ak - şeker - yatırım finans - citibank- iş Bankası . Yeterlimi şimdi göreceğiz günlerce yazı yazılmayan Alka tahtası niye şenlenmiş Çek'in yukarıda eşde dostta mallar var verip çıkalım , bakın uyarıyorum acele edin ilk çeyrek karı iyi gelmeye bilir , hele seçimden sonra dolar düşerse yandı gülüm keten helva hemen Çek'in yukarı malları satalım kafanıza sonra ne yaparsanız yapın
Birileri de 4.21 den 28 300 adet kafama çaktı. ..😅😅😅 istiyorsanız siz de buralardan çakın. .
Bakalım kismetimizde neler olacak..
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri