Sayfa 647/999 İlkİlk ... 147547597637645646647648649657697747 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 5,169 - 5,176 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Merkez bankasının sizi dolar almaya teşvik etmesi hatta fonlaması lazım.Malum siz alınca dolar yerlerde sürünüyor.
    Merkez bankasıyla bir görüşün derim.
    Hocam millete sasiyorum yok mb mudahale ediyormus yok shortluyormus....
    Hepsi hikayeymis bunu anladim.
    10 k dolarla forekse yon verebiliyormusum ben bunu anladim. Neyse siz kar satislarinizi yapinca haber verinde hisse.net dostlarima bir guzellik yapayim )))
    Yatırım Tavsiyesi Değildir

2019 da AB büyük bir cismin yaklaşacağını düşünüyormuş... Döğrumu yanlışmı bilemem ama Özellikle Alalamnların şirketleri buna göre poz alıyormuş dedikoduları var.... Eur/Usd 0.98 görecek galiba........

3.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    2019 da AB büyük bir cismin yaklaşacağını düşünüyormuş... Döğrumu yanlışmı bilemem ama Özellikle Alalamnların şirketleri buna göre poz alıyormuş dedikoduları var.... Eur/Usd 0.98 görecek galiba........
    Valla bir iki ay önce aynı şeyi ABD ekonomisi içinde söylüyorlardı.ABD duraklayacaktı, dolar çökecekti,altının yıldızı parlayacaktı, ama tam tersi oluyor.

4.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Valla bir iki ay önce aynı şeyi ABD ekonomisi içinde söylüyorlardı.ABD duraklayacaktı, dolar çökecekti,altının yıldızı parlayacaktı, ama tam tersi oluyor.
    ekonomiden biraz anlayan böyle bir şey söylemez, sistematik çöküş olursa abd başı çeker o ayrı..

5.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Secime ramak kala bu kadar aydir dolari kontrol altinda tutan mb bu dalgalanmalari hesap ediyordur diye dusunuyorum. Parite 1.1 e yaklasti neredeyse 1 dolar 1 euro olacak. Ben yarindan sonra 5.15 lere dogru dusus bekliyorum tabiki siyasi tweet gelmezse.ytd
    Hocam dün dolardan zarar yazdım diyordunuz, belli ki hırsınızı alamamışsınız, 5.15 bekleyip yatırım tavsiyesi değildir demekte güzel bir yöntem.
    Bence faizde kalın ve insanların aklını karıştırıp onlara da zarar yazdırmayın.

Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Secime ramak kala bu kadar aydir dolari kontrol altinda tutan mb bu dalgalanmalari hesap ediyordur diye dusunuyorum. Parite 1.1 e yaklasti neredeyse 1 dolar 1 euro olacak. Ben yarindan sonra 5.15 lere dogru dusus bekliyorum tabiki siyasi tweet gelmezse.ytd
    Mb nin viopta aldigi pozin psikolojik etkisinden baska bir anlami yok.

Kaldiracli ve fiyata bakmadan pozisyon aliyor ve kendi pozisyonlarin kurbani oluyorlar.

Ha zarar etse ne yazar ki. Devlet bu zarari halkindan tanzim eder zaten.

Su an ki hareket dis kaynakli ama iceride sorunlar birikti.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    İlk defa böyle bir matematik duyuyorum.Parite düşecek TL değer kazanacak? Bunun hesabı nasıl oluyor?

8.  Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    30 oran hadi bilemedin 25 oran olsa iyi de 20 oran varken açıklanan enflasyona karşı bile - getiri(götürü) siz konusuyken, faiz kazancı, geliri, lobisi filan yok şu an
    stopaj indirimi devam etseydi dolara kimse kolay kolay geçemezdi

Sayfa 647/999 İlkİlk ... 147547597637645646647648649657697747 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •