IMG_1920.jpg
Garan
Onaya geldiğimizi düşünüyorum
Stop olmak saniyemi almaz kavuniçi altında
Sabırla beklerim
Beni bağlar teknik bakıştır
Ytd değil olamazda
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
IMG_1920.jpg
Garan
Onaya geldiğimizi düşünüyorum
Stop olmak saniyemi almaz kavuniçi altında
Sabırla beklerim
Beni bağlar teknik bakıştır
Ytd değil olamazda
Birde ek olarak
Hiçbir indikatöre güvenmiyorum
Sadece trend analizi ve formasyon bazlı bakıyorum
Bizim bistte indikatörler bul karayı al parayı formasyonu olduğunu biliyor ve düşünüyorum
Belkide düşünce suçu işliyorum
Naçizane grafiklerimizi indikatörsüz çizersek daha bir başarılı oluruz gibi gibi
sizin gibi degerli dostlarimla daha gucluyuz ... her daim arkdslar tek sikintim liste disi pek paylasmiyorum eger temel olarak bama begendirebilirseniz o zaman olur istisare ederiz ...
mesela doktas cok begeniyorum ozellikle 4.ceyrek gormek gerek ama guzel gelirse cok hareketli gunler doktas bekliyor olacak ...
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri “Yatırım Danışmanlığı” kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, Aracı Kurumlar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.
emlak konuta ne dersiniz. dönme ihtimali var mı. aylık rsı 30 da..
![]()
Dünyada en zor şey kırılan bir kalbi onarmaktır...
IMG_1924.jpg
5.68 üzerinde eski zirve potansiyeli var
Altında ise bilmiyorum izliycem
ben 10 senedir sadece indikatör kullanırım ve 5 senedir eyt mağduru olarak geçimim borsa 2 kızım var 1 üniversiteye diğeri liseye gidecek yazınız bana çok saçma geldi kalbinizi kırmak istemem bu benim görüşüm işim endeks hisseleri favorim garan,thy,koza ipeke ve temettü için ise eşimde olan psdtc hacim olmadığı için benim listemde yok fakat biz teknikçileri yabana atmazsanız sevinirim siz haklı olun ben para kazanayımsevg. sayg. hatam varsada af ola..
Rakamlar Asla Yanılmaz..... Y.T.D
altında 8,50, 28 15 destek var benim indikatör öyle söylüyorsevg sayg. https://hizliresim.com/oXaGM7 https://hizliresim.com/k9a45v
Rakamlar Asla Yanılmaz..... Y.T.D
Yer İmleri