Originally Posted by
asyurt
Sn.Eksipnoss35,
Hissenin ne kadar ucuz olduðunu, haketmediði yerde olduðunu uzun uzun anlatmýþsýnýz. Bu konuda hemfikiriz ama ben artýk hissenin ucuzluðunu yazmayý aylar öncesinden býraktým. Çünkü anlamsýz artýk.
Söke sermaye tavanýný artýrdý ama hemen 800 e mi çýkarýr bilinmez. Sorun 2 yýlda 320 milyon artýrýmýn sonucunda döviz borçlarýnýn azalmamasý. Sökede yeni bedelli artýrým olacaksa, bu borçlarýn azalmasýný saðlayacak mý ? Tabi btcimin de ödeyemeyi nasýl ve nereden saðlayacaðý önemli.
Bu hisse uzun yýllardýr hep ucuz. Bilançoda düzelme olursa hisseyi uçurur mu sizce ? Bilançosunun iyi olduðu dönemde de istikrarlý yükseliþler yapmadýðýný siz benden daha iyi biliyorsunuz. Burada benim bilemediðim, bilinmeyen bir hesap var ve bu hesap ne zaman düzelecek, iþte o zaman rahatlayacak yatýrýmcýsý. Ama tecrübeden sabit, o tarihte elimizde hisse olma ihtimali zayýf. Çünkü uzun vadeli düþünerek girdiðim hissede kýsa vadeli al-sat, sat-al yapar duruma geldim.
Bazýlarý bekleyen kazanacak ve ben iþlem yapmadan bekliyorum diyor. Zamanýný-hedefini bilsem ben de beklerim vadenin gelmesini.
Burada tahtanýn kaldýracaðý yükten fazla mal alanlar var ise bunlar satmadýktan sonra hisse hýzlý ve kalýcý yükselir mi ? Ayrýca yatýrým fonlarý bu kadar sýð hissede kimin için hamallýk yapýyor acaba.
YTD.
Yer Ýmleri