O etlerin de ne ile beslendiği (domuz artıkları, yemi ile filan) belli değil...Nasıl kesildiği (islami kurallara göre mi) belli değil...Ne şartlarda Türkiyeye geldiği belli değil...
CHP
İyi Parti
AKP
MHP
HDP
Saadet Partisi
Büyük Birlik Partisi
Demokratik Sol Parti
O etlerin de ne ile beslendiği (domuz artıkları, yemi ile filan) belli değil...Nasıl kesildiği (islami kurallara göre mi) belli değil...Ne şartlarda Türkiyeye geldiği belli değil...
Sn. forumdaşım, eğer bu satırları yazabiliyorsanız size diyeceğim bir tek şey var, yazılarınızı biraz azaltın, böylelikle başkalarının yazdıklarını da okuyacak zamanınız kalır belki.
Sn. Tengri'nin dilinde tüy bitti, destek için ben bile yazdım, şunu söyledik. Bu anket Türkiye genelini yansıtmaz ama hisse.net'teki geçmiş anketler ile kıyaslaması bize bir fikir verir dedik. Bunun anlaşılmayacak nesi var da hala burada "bu anket Türkiye genelini yansıtmaz" diye sanki bu basit gerçeği başkaları bilmiyormuşçasına caka satıyorsunuz. Biraz dikkat lütfen.
- - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
Winter is coming...
chp neden acaba buyükşehirlerde ekmelettin i aday göstermedi sağ görüşlü ülkücüleri aday gösterdi adam yokmuydud da chp de
el şeyiyle gerdeğe girilmez derler![]()
başkanlık seçimi olur chp nin başındaki başkan adayı olmaz korkudan
belediye adayları bi başka partının kovulmuş adamları olur
ondan sonra ben iktidar olacağım bu dünyanın neresinde görülmüş
Yer İmleri