Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 280/1000 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380780 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 2,233 - 2,240 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1. Bazen akademiyi çok sert dil ile eleştiren yazılara rastlıyorum. Haksız değiller kesinlikle. Ama şunu da göz önünde bulundurun. Ülkenin tüm kurumlarında olanlar, meydana gelen bozulma, yozlaşma, artık ne derseniz deyin akademi de olmama ihtimali var mı? Şu kurum şöyle kötü, bu bakanlık şöyle sıkıntılı vs. derken akademinin iyi olma ihtimali yok. Maalesef. Ülke gerçeklerinden ayrı değerlendirmek olmaz. Hani dünyadaki kalburüstü ülkelerdeki şartlar zaten çok iyi. Ama bu bahsettiğim sıkıntılar giderilmeden aynı pozitif şartları akademiye sağlasanız da hiçbirşey değişmez.

Zaten önce temel eğitim, ilköğretim. Burası düzelmeden hiçbir şey olmaz. Akademinin insan kaynağı uzaydan gelmiyor.

2.  Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Bazen akademiyi çok sert dil ile eleştiren yazılara rastlıyorum. Haksız değiller kesinlikle. Ama şunu da göz önünde bulundurun. Ülkenin tüm kurumlarında olanlar, meydana gelen bozulma, yozlaşma, artık ne derseniz deyin akademi de olmama ihtimali var mı? Şu kurum şöyle kötü, bu bakanlık şöyle sıkıntılı vs. derken akademinin iyi olma ihtimali yok. Maalesef. Ülke gerçeklerinden ayrı değerlendirmek olmaz. Hani dünyadaki kalburüstü ülkelerdeki şartlar zaten çok iyi. Ama bu bahsettiğim sıkıntılar giderilmeden aynı pozitif şartları akademiye sağlasanız da hiçbirşey değişmez.

Zaten önce temel eğitim, ilköğretim. Burası düzelmeden hiçbir şey olmaz. Akademinin insan kaynağı uzaydan gelmiyor.
    Elini sallasan Prof a çarpıyor
    Özellikle ünü düzeyinde eğitimin bu kadar laçkalaşmasında/kalitesizleşmesinde Prof ların çok katkısı oldu
    İktidara fazlasıyla eşlik etti Proflar
    Çünkü işelerine geldi adi sahtekarların...
    Neden?
    Çünkü adam Doç luk kadrosu bekliyor ama kadro yok
    "Yeni ünü ler açıldıkça ,İstanbul da bazı özel okullarda lise müdürü olamıyacak adamlar Doç oldu/Prof oldu/Rektör oldu bu iktidar döneminde..."
    Evet bu kadar da iddaalıyım
    Bazı karşılaştığım/bildiğim profları/rektörleri sizde tanısanız bana hak verirdiniz...

Akedemik camiayı affetmem asla mümkün değildir

saygılar/başarılar
    Son düzenleme : Tengri Han; 12-03-2019 saat: 15:26.
    "Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "

3. Eskilerden baba bir prof şöyle der:"80 sonrası Prof olanları yarım say,2000 sonrası Prof olanları çeyrek say,bugünküleri sıfır say"

Dip Bilgi:Tarzanca İngilizce bile bilmeyen çok Prof biliyorum...

saygılar/başarılar

4. TV lerde görüyoruz zaten akademisyenleri...Özellikle çadır ünv. lerinin akademisyenlerini/rektör düzeyinde prof.larını...Tarafsızlık, eğitimcilik ve akademisyenlikten çok yandaşlık yapıyorlar söylemlerinde...Hem de en azılısı oluyorlar...Seyrederken hicap duyuyorum akşamları TV lerde...Sizin işiniz eğitim ve akademisyenlik...Ne işiniz olur siyasetle aslında...Ama oluyor işte...Maalesef...

5.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Eskilerden baba bir prof şöyle der:"80 sonrası Prof olanları yarım say,2000 sonrası Prof olanları çeyrek say,bugünküleri sıfır say"

Dip Bilgi:Tarzanca İngilizce bile bilmeyen çok Prof biliyorum...

saygılar/başarılar
    Zeki ve calışkan insanları istihdam eden sektörler günden güne artmakta...Bu sebeple öğretmenlerin kalitesi günden güne düşmekte...Üniversitelerin kalitesi ve saygınlığı artırılmadığı sürece bu devam edecek gibi görünüyor...Karanlık bir çağa girmiş bulunuyoruz.

6. Yaşar Hacısalihoğlu var
    Rektör
    Her gün inanın abartmıyorum her Allah ın günü TV de
    Herşeyi geçtim ailesi demi yok bu adamın?

Aynı şekilde Deniz Baykal ın da o haliyle 82 yaşında milletvekili olması asla kabullenebileceğim birşey DEĞİLDİR
    Bir insanın bu kadar siyaset bağımlısı olabilmesi için hasta olması lazımdır
    Baykal hem TR e hemde CHP e 10 yıllar kaybettirmişdir...

saygılar/başarılar

7.  Alıntı Originally Posted by Tengri Han Yazıyı Oku
    Elini sallasan Prof a çarpıyor
    Özellikle ünü düzeyinde eğitimin bu kadar laçkalaşmasında/kalitesizleşmesinde Prof ların çok katkısı oldu
    İktidara fazlasıyla eşlik etti Proflar
    Çünkü işelerine geldi adi sahtekarların...
    Neden?
    Çünkü adam Doç luk kadrosu bekliyor ama kadro yok
    Yeni ünü ler açıldıkça ,İstanbul da bazı özel okullarda lise müdürü olamıyacak adamlar Doç oldu/Prof oldu/Rektör oldu
    Evet bu kadar da iddaalıyım
    Bazı karşılaştığım/bildiğim profları/rektörleri sizde tanısanız bana hak verirdiniz...

Akedemik camiayı affetmem asla mümkün değildir

saygılar/başarılar
    Bundan bahsediyorum zaten hocam. Bir akademisyen olarak bu politikaya müdahale şansımız yok. Tüm kurumlar nasıl bu hale geldiyse akademi de öyle oldu.

8.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    TV lerde görüyoruz zaten akademisyenleri...Özellikle çadır ünv. lerinin akademisyenlerini/rektör düzeyinde prof.larını...Tarafsızlık, eğitimcilik ve akademisyenlikten çok yandaşlık yapıyorlar söylemlerinde...Hem de en azılısı oluyorlar...Seyrederken hicap duyuyorum akşamları TV lerde...Sizin işiniz eğitim ve akademisyenlik...Ne işiniz olur siyasetle aslında...Ama oluyor işte...Maalesef...
    Tamam işte abi. Aynı şeylerden yakınıyoruz.

Sayfa 280/1000 İlkİlk ... 180230270278279280281282290330380780 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •