Sayfa 207/418 İlkİlk ... 107157197205206207208209217257307 ... SonSon
Arama sonucu : 3337 madde; 1,649 - 1,656 arası.

Konu: POLTK - Politeknik Metal

1. Politeknik in zor bir yatırım olduğu fikrinde hemfikirim buraya yatırım yapmak morpheus un Neo ya mavimiydi kırmızı miydi neydi o hapı yutturmasi gibi bir şey, yani giriş var çıkış yok ;0) bu yüzden başka senetlerde de yatirimim olduğu için beni uzmeyecek kadar bir miktarda, diğer derin senetlerde her türlü atraksiyonu yapabiliyorum ama burda öyle bir şansım yok ama politeknik macerasını doya doya ve uzun bir zaman yaşamak niyetindeyim.

2. If you choose the blue pill story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. If you choose the red pill you stay in wonderland. And I show you how deep the rabbit hole goes.... Remember! All I'm offering is the truth, nothing more...

Venus E2 Plus Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Mal da mülk de yalan ama oyalanıyoruz işte...

Alıntı Originally Posted by mensuk Yazıyı Oku
    If you choose the blue pill story ends, you wake up in your bed and believe whatever you want to believe. If you choose the red pill you stay in wonderland. And I show you how deep the rabbit hole goes.... Remember! All I'm offering is the truth, nothing more...

Venus E2 Plus Dual cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Türkçeniz kıt mı çok merak ettim mavi hap mı kırmızı hap mı diyeceksiniz hepsi bu ...

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. Arkadaş bu haplardan bahsedince bu efsane replik aklıma geldi. Son cümle çok önemli: Sana vadettiğim tek şey gerçek, fazlası değil... Gerçeküstü beklentiler yanlış hamleler yaptırabilir.
    Mal da mülk de yalan ama oyalanıyoruz işte...

5. 32..33..34..35..36..37..38..? ..? ..?...

ONEPLUS A5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Özcan bey geçmişteki iki rallisine bakmistim, hatırladığım kadarıyla bu senedin yükselişi iki ay sürüyor sonra bir düzeltmeye giriyor, bakalım bu sefer neler olacak.

7. 46 üstünde yeni bir kanal hareketi başlarsa 56...60 arası sanki kendine yer bulabilir...ytd değildir...

ONEPLUS A5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. Uzuncuyum acelem yok ama senedin yol almasını da görmek insana yaptığı yatırımin isabetli olduğunu düşündürüyor ve moral oluyor, hepimiz iyi kazaniriz umarım

Sayfa 207/418 İlkİlk ... 107157197205206207208209217257307 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •