Anket Sonuçlarını Gör: 31 Mart Yerel Seçimlerin de hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz?

Oylayan
755. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • CHP

351 46.49%
  • İyi Parti

119 15.76%
  • AKP

175 23.18%
  • MHP

39 5.17%
  • HDP

14 1.85%
  • Saadet Partisi

34 4.50%
  • Büyük Birlik Partisi

8 1.06%
  • Demokratik Sol Parti

15 1.99%
Sayfa 89/434 İlkİlk ... 3979878889909199139189 ... SonSon
Arama sonucu : 3466 madde; 705 - 712 arası.

Konu: 31 Mart Yerel Seçimlerinde hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz?

sizin yaptığın anket chp nin parti merkezinde yapılmış gibi... millet te gidin sorun … neden bu ekonominin kötü gidişinde bile size oy vermiyorlar

Kubilay Türk milleti sizinkilere oy verir mi... gitsinler dine ezana sövsünler .. sizinkiler gitsin sövenleri kollasın … görmüyor mu millet

3. Belliki çoluk-çocuk...Engelleyin gitsin

Ben izmir de yasıyorum … izmir in chp liler geldi bize .. acık acık başörtüsü yasağını geri getireceğiz diyor... ben bunlara oy verir miyim

ereglitupras millet sizi engellemiş uyan

6. varlık kuyruğu nasıldı bugün ?
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

7. 30 tane iletiyi yazıp forum veri tabanını boşa şişiriyorsun hacı ferman.
    Ezan konusundan zorlama malzeme çıkarmaya çalışacak kadar küçüldü akp. tv deki şakşakçılara baktığında sanırsın cami bombalanmış .tamamen anlık gelişen insani bir olayı abarttıkça abarttınız. Bu ülkede kimsenin ezanla eşarpla problemi yok bu konudaki siyasi popülist söylemlerle bir yere varamazsınız milletin gündeminde ekonomi var eğitim var suriyeli var. Mahalli yerel lokal yöneticiler seçiyoruz .bu ülkenin bekası bir şahsın alacağı Oya endexli olamaz olmamalı bizi başka kimse yönetemez yapsa yapsa bu yapar bizden başka adam çıkmaz demeye getirilen anlayış bu millete en büyük hakarettir. bu milletin gelmiş geçmiş tek lideri Atatürktür.Kendinizi çok kasmayın herşey olacağına varır.

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by ferman Yazıyı Oku
    Kubilay tamam da.. bunlar sizin ezana sövme hakkı verir mi... sizinkiler böyle ezana dine sövmeye devam ederse kimse oy vermez size
    Sövende sizlersiniz.

İslamın itibarını yerlere atanda.

Yalancılar sizi.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Sayfa 89/434 İlkİlk ... 3979878889909199139189 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz