sizin yaptığın anket chp nin parti merkezinde yapılmış gibi... millet te gidin sorun … neden bu ekonominin kötü gidişinde bile size oy vermiyorlar
CHP
İyi Parti
AKP
MHP
HDP
Saadet Partisi
Büyük Birlik Partisi
Demokratik Sol Parti
sizin yaptığın anket chp nin parti merkezinde yapılmış gibi... millet te gidin sorun … neden bu ekonominin kötü gidişinde bile size oy vermiyorlar
Kubilay Türk milleti sizinkilere oy verir mi... gitsinler dine ezana sövsünler .. sizinkiler gitsin sövenleri kollasın … görmüyor mu millet
Belliki çoluk-çocuk...Engelleyin gitsin![]()
Ben izmir de yasıyorum … izmir in chp liler geldi bize .. acık acık başörtüsü yasağını geri getireceğiz diyor... ben bunlara oy verir miyim
ereglitupras millet sizi engellemiş uyan
varlık kuyruğu nasıldı bugün ?
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
30 tane iletiyi yazıp forum veri tabanını boşa şişiriyorsun hacı ferman.
Ezan konusundan zorlama malzeme çıkarmaya çalışacak kadar küçüldü akp. tv deki şakşakçılara baktığında sanırsın cami bombalanmış .tamamen anlık gelişen insani bir olayı abarttıkça abarttınız. Bu ülkede kimsenin ezanla eşarpla problemi yok bu konudaki siyasi popülist söylemlerle bir yere varamazsınız milletin gündeminde ekonomi var eğitim var suriyeli var. Mahalli yerel lokal yöneticiler seçiyoruz .bu ülkenin bekası bir şahsın alacağı Oya endexli olamaz olmamalı bizi başka kimse yönetemez yapsa yapsa bu yapar bizden başka adam çıkmaz demeye getirilen anlayış bu millete en büyük hakarettir. bu milletin gelmiş geçmiş tek lideri Atatürktür.Kendinizi çok kasmayın herşey olacağına varır.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri