Sayfa 308/775 İlkİlk ... 208258298306307308309310318358408 ... SonSon
Arama sonucu : 6200 madde; 2,457 - 2,464 arası.

Konu: SAFKR-Safkar Ege Soğutmacılık Klima Soğuk Hava Tes İhr İth San ve Tic. A.Ş.

1. Ben size olanı özetleyim tahtada büyük oyuncu yok. Mal iyi olduğu için 100 200 bin lotu olanlar oyunculuk hayallerine soyunuyorlar. Bekleyin yakında birileri hepsinin kafasını odunla kırmaya gelecek. Öyle hissediyorum.

PRA-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

2. grafikler cikacak diyor ancak icimden bir his diyor ki bugun yatay seyretmeyecek
    ya kuruldan cikani olumlu algilayip yukselecek Allah ne verdiyse.
    ya da nisan 12 nisana cok var deyip ele vermece oynayacaklar.

3. ayip be hala 2.38 den 2.35 e cekme pesindeler...................

4. Yazdıklarım yatırım tavsiyesi olmamakla birlikte,fener 1970, bence de tahtada büyük oyuncu yok bu kadar insanın yazdığı tahta küçük yatırımcıların tahtasıdır.

5. millet klimasan gene gidiyo)))
    Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

6. Klimasan karını yüzde 10 arttırdı fiyatını ise son bir ayda yüzde seksen arttırdı safkarın speğide sinekten yağ çıkarsın bakalım nereye kadar hayatımın yanlışını yapmışım bu hisseden alarak ama zararına da vermem süründür bakalım nereye kadar arkadaş kış ta bitti ne uykusu anlamdım gitti yatırım tavsiyesi değildir...

7. KAP *** SAFKAR EGE SOĞUTMACILIK KLİMA SOĞUK HAVA TESİSLERİ İHRACAT İTHALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş. *** SAFKR *** Genel Kurul

2018 yılına ait olağan genel kurul toplantısı yapılmıştır.

Genel Kurul İşlemlerine İlişkin Bildirim - SAFKAR EGE SOĞUTMACILIK KLİMA SOĞUK HAVA TESİSLERİ İHRACAT İTHALAT SANAYİ VE TİCARET A.Ş.

Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ? : Hayır
    Genel Kurul Tipi : Olağan Genel Kurul
    Hesap Dönemi Başlangıç Tarihi : 2018-01-01
    Hesap Dönemi Bitiş Tarihi : 2018-12-31
    Karar Tarihi : 2019-02-13
    Konunun Gündemde Yer Aldığı Genel Kurul Tarihi : 2019-03-14
    Ülke : Türkiye
    İlçe : MENEMEN

Alınan Kararlar Arasında Şirket Merkezine İlişkin Ana Sözleşme Tadili Hususu Var mı? : Hayır
    Alınan Kararlar Arasında Ticari Ünvana İlişkin Ana Sözleşme Tadili Hususu Var mı? : Hayır
    Alınan Kararlar Arasında Faaliyet Konusuna İlişkin Ana Sözleşme Tadili Hususu Var mı? : Hayır

Türkçe Gündem Maddeleri
    1 - Açılış ve divan heyetinin seçimi,
    2 -
    Divan heyetine toplantı tutanaklarını hissedarlar adına imzalama yetkisinin verilmesi,
    3 -
    2018 yılı Yönetim Kurulu faaliyet raporu ile bilanço gelir gider tablosu hesaplarının okunması,
    4 -
    Genel Kurul da okunan 2018 yılı Yönetim Kurulu Faaliyet Raporunun müzakeresi kabulü ya da reddi hakkında karar alınması,
    5 -
    2018 yılı bilanço, gelir-gider tablolarının müzakeresi kabulü ya da reddi hakkında karar alınması,
    6 -
    2018 yılı Bağımsız Denetim Raporunun müzakeresi kabulü ya da reddi hakkında karar alınması,
    7 -
    Yönetim Kurulunun ibra edilmeleri,
    8 - 2018 yılı dönem karının dağıtımı önerisinin müzakeresi kabulü ya da reddi hakkında karar alınması,
    9 - Yönetim Kurulu Üyelerinin huzur hakkı ücretinin tespiti,
    10 - Sermaye Piyasası mevzuatı gereğince Yönetim Kurulu tarafından 2019 yılı için önerilen Bağımsız Dış Denetleme Kuruluşunun seçiminin onaylanması,
    11 - Yönetim Kurulu üyelerine T.T.K.’nun 395. ve 396. maddelerinde sayılı hususlarda gerekli yetki ve izinlerin verilmesi hakkında karar alınması,
    12 - Dilekler ve kapanış.

Genel Kurul Yapıldı mı? : Evet

Genel Kurul Sonuçları 1) Açılış ve divan heyetinin seçimi,Açılış yapıldı. Divan Başkanlığına Erdoğan ERDİL, divan
    üyeliklerineAli Sami EVKURAN ve Mustafa Toğan TOPRAK’ın seçilmelerine oy birliği ile karar verildi.2) Divan heyetine
    toplantıtutanaklarını hissedarlar adına imzalama yetkisinin verilmesi,Toplantı genel kurul tutanaklarının imzalanması
    içindivan heyetine yetki verilmesine oybirliği ile yetki verildi.3) 2018 yılı Yönetim Kurulu faaliyet raporu ile
    bilançogelir gider tablosu hesaplarının okunması,2018 yılı Yönetim Kurulu faaliyet raporu, 31.12.2018 tarihli bilanço
    vegelir tablosu ayrı ayrı okunurken, faaliyet raporu ve bilanço, gelir-gider tablolarının daha önce KAP(Kamu
    AydınlatmaPlatformu) ve şirketin internet sitesinde yayınlanmış olması sebebiyle yayınlanmış şekliyle okunmuş kabul
    edilmesiteklif edildi. Ve oy birliği ile kabul edildi.4) Genel Kurul da okunan 2018 yılı Yönetim Kurulu Faaliyet
    Raporununmüzakeresi kabulü ya da reddi hakkında karar alınması,2018 yılı Yönetim Kurulu faaliyet raporu müzakereye
    açıldı.Söz alan olmadı. Faaliyet raporu oylandı. 68.927.196 kabul oyu kullanılmış ve oybirliği ile kabul edilmiştir.5)
    2018yılı bilanço, gelir-gider tablolarının müzakeresi kabulü ya da reddi hakkında karar alınması,2018 yılı bilanço ve
    gelirgider hesapları 68.927.196 kabul oyu kullanılmış ve oybirliği ile kabul edilmiştir.Yönetim Kurulu Üyemiz Sn. Etem
    Şişman’ınistifası ile boşalan yönetim kurulu üyeliğine Sn. Damla Merttürk’ün seçiminin Genel Kurul onayına
    sunulabilmesiiçin olağan genel kurul gündeminin mali tabloların müzakeresine ilişkin 5. Maddesine alt gündem maddesi
    oluşturulmasıMustafa Toğan TOPRAK ve Abdulcabbar ERBAKAN tarafından önerildi. Önerge divan başkanı tarafından oylamaya
    sunuldu.68.927.196 kabul oyu kullanılmış ve oybirliği ile gündeme alınması kabul edildi.Gündeme alınan Damla
    MERTTÜRK’ünyönetim kurulu kararıyla yönetim kuruluna atanması 68.927.196 kabul oyu kullanılmış ve oybirliği ile kabul
    edilmiştir.6)2018 yılı Bağımsız Denetim Raporunun müzakeresi kabulü ya da reddi hakkında karar alınması,2018 yılına
    aitBağımsız Denetim Raporunun özetinin okunması istendi. Söz konusu raporun özeti okundu, söz alan olmadı, 68.927.196
    kabuloyu kullanılmış ve oybirliği ile kabul edilmiştir.7) Yönetim Kurulunun ibra edilmeleri,Yönetim Kurulu üyeleri
    kendiibralarında oy kullanmamak suretiyle yapılan oylama sonucunda 5.874.146 kabul oyuyla, oy kullanma hakkına sahip
    ortaklarınkabul oyuyla ibra edilmiştir.8) 2018 yılı dönem karının dağıtımı önerisinin müzakeresi kabulü ya da reddi
    hakkındakarar alınması,Yönetim Kurulunca 28.02.2019 tarih ve 2019/04 sayılı kararı Genel Kurula teklif olarak sunuldu.
    Kararagöre'“Sermaye Piyasası Kurulu'nun Seri II – 14.1 sayılı "Sermaye Piyasasında Finansal Raporlamaya İlişkin
    EsaslarTebliği" uyarınca hazırlanan 2018 yılı konsolide Bilanço ve Gelir Tablosu'nagöre Şirketimizin 2018 yılı ana
    ortaklığaait net dönem karı 12.747.000 TL'dir. Dönem içinde sosyal yardım amacıyla vakıf ve derneklere yapılan bağış
    veyardımların tutarı ise 1.770 TL'dir.Net dönem kârından, Türk Ticaret Kanunu, Sermaye Piyasası Mevzuatı ve Şirketimiz
    AnaSözleşmesi hükümleri ile Kâr Dağıtım Politikasına uygun olarak, çıkarılmış sermayenin 6.000.000-TL arttırılarak
    29.250.000-TL'den35.250.000-TL'ye yükseltilmesine ve bu suretle hissedarlarımıza payları oranında bedelsiz hisse
    olarakdağıtılmasına,Hissedarlarımıza brüt 3.000.000-TL nakit kar payı dağıtılmasına,Yönetim Kurulu üyelerine brüt
    1.000.000-TLkar payı ödenmesine ve bakiye 2.073.653,87-TL'nin olağanüstü yedek akçe olarak ayrılması hususu Olağan
    GenelKurulu'a teklif edildi.Teklif genel kurulun onayına sunuldu. 68.927.196 kabul oyu kullanılmış ve oybirliği ile
    kabul edilmiştir.9) Yönetim Kurulu Üyelerinin huzur hakkı ücretinin tespiti, Divana sunulan yazılı bir önerge ile
    YönetimKurulu Başkanına aylık net 12.000,00 TL (Onikibin), diğer Yönetim kurulu üyelerinin her birine ödenecek huzur
    haklarının net aylık 5.000,00 TL (Beşbin Türk Lirası) huzur hakkı ödenmesi teklif edildi. Önerge oylandı. Ve 68.927.196
    kabu loyu kullanılmış ve oybirliği ile kabul edilmiştir.10) Sermaye Piyasası mevzuatı gereğince Yönetim Kurulu
    tarafından2019 yılı için önerilen Bağımsız Dış Denetleme Kuruluşunun seçiminin onaylanması,Yönetim Kurulu tarafından
    2019yılı için bağımsız denetimi için önerilen HSY DANIŞMANLIK VE BAĞIMSIZ DENETİM A.Ş. nin seçilmesine 68.927.196
    kabul oyu kullanılmış ve oybirliği ile kabul edilmiştir.11) Yönetim Kurulu üyelerine T.T.K.nun 395. ve 396.
    maddelerinde sayılı hususlarda gerekli yetki ve izinlerin verilmesi hakkında karar alınması,Yönetim Kurulu üyelerine
    T.T.K.nun395 ve 396. Maddelerinde sayılan hususlarda gerekli yetki ve izinlerin verilmesine 68.927.196 kabul oyu
    kullanılmışve oybirliği ile kabul edilmiştir.12) Dilekler ve kapanış,Dilek ve temmenilerde söz alan olmadı. Gündemde
    görüşülecekbaşka bir madde kalmadığından toplantı başkanınca toplantıya saat 12:09 da son verildi.
    Bu toplantı tutanağı toplantı mahallinde düzenlendi. Okunarak imzalandı.
    14.03.2019/İzmir

Gündem Maddesi - Kar Payı Ödemesi : Evet

Kay Payı Ödemesi Sonucu : Görüşüldü

Ek Açıklamalar
    Şirketimizin 2018 faaliyet yılı olağan genel kurul toplantısının 14.03.2019 Perşembe günü saat:11:00 de
    10001Sokak No:56 Ulukent Sanayi Bölgesi Menemen / İzmir adresinde TTK 416 uyarınca ilanlı olarak yapılmasına,Toplantı
    gündemininTürkiye Ticaret Sicili Gazetesinde ilan edilmesine, ayrıca Şirketimiz internet sitesi, Kamuyu Aydınlatma
    Platformuve Elektronik Genel Kurul Sistemi vasıtasıyla kamuya duyurulmasına,karar verilmiştir.

-KAP-

8. sunu bir kez daha anladim ki hicbir haber ihale ve hacmin onemi yok. gunu kurtaracak bir kac kademe olsun yeter.ayrica twitterde yazan cizenler bile hep ters kose.buraya yazip yazmamakta ugrasdiklari bir konu degil.bindik bir alamete gidiyoruz kiyamete misali......

Sayfa 308/775 İlkİlk ... 208258298306307308309310318358408 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •