Sayfa 329/1000 İlkİlk ... 229279319327328329330331339379429829 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 2,625 - 2,632 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Y.Zelanda olayı 31 mart seçimine yarar mı ? kullanılır mı ?
     Alıntı Originally Posted by BORA YAŞAR Yazıyı Oku
    Erkek yüzücülerin bacak ve kol kıllarını jiletle almaları gibi...

Hemen her şeye sarılıyorlar.

İftira, tehdit, şantaj, hediye, rüşvet, hakaret...

Yeni Zelanda'da olsa bile.

İçimizdeki Yeni Zelandalılar vs...
    Son dakika! Yeni Zelanda'daki katliama Türkiye'den tepkiler !!!

Yeni Zelanda'daki katliama ilişkin Türkiye'den ilk tepkiler geldi. Ülkenin Christchurch kentindeki iki camiye düzenlenen ve onlarca kişinin hayatını kaybettiği saldırıya ilişkin Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Ülkemizi ve şahsımı da hedef alan katilin temsil ettiği anlayışın Batı toplumlarını bir kanser gibi hızla ele geçirmeye başladığı açıktır." dedi.

https://www.mynet.com/son-dakika-yen...r-110105040974

SABAH BAHSETMİŞTİM Bİ YERDEN YAKALARLAR OLAYI DİYE...

2. Doları izlemekten sıkıldım. Bir sorunu paylaşarak, daha önce tecrübe eden varsa görüşünü öğrenmek isterim.

120 bağımsız bölümden oluşan tek blok binada merkezi ısı sistemi olup, kalorimetre üzerinden tüketim okunarak maliyet çıkarılıyor. 3 yıldır bu şekilde giderken bir kişi çıkmış '' efendim ben 300 tl. öderken , 100 - 125 tl. ödeyenler var. 15 derece kuralını çiğniyorlar, dairelerindeki vanaları kapatıyorlar ki düşük para ödüyorlar. Bir metrekare alanın 15 derece ısıtılması için gereken kaloriyi bularak daire metrekaresi ile çarpınız ve asgari ödemesi bu olsun '' dedi. Hiçbir yönetici bu işin altından kalkamaz. Ara daire var, köşe, çatı, zemin var.güney cephe var. Hiç vana açmasa bile daire 17 derece olan yer var. Adam tutturmuş hesaplama yöntemini değiştirmezseniz mahkemeye gideceğim diye.

Bu işin bir emsali var mı ?

3.  Alıntı Originally Posted by efendi1985 Yazıyı Oku
    Bana göre akp zihniyeti tl ye, Üvey evlat muamelesi yapıyor. Uzun vadede TL diye bir para birimi kalmiycak gibi görünüyor.

GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

devleti tamamen dönüştürsünler, üzerinde ayyaş resmi olan paranın tabii ki bereketi olmaz diyeceklerdir..

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    Aslında çözümü bulmuşlar...Ölmücek kadar iş verecekler, yaşatacaklar bizleri (Türkiye)...Yaşattıkları kitlenin içinden en zeki ve calışkanları da kendi sistemlerine dahil edip teknolojilerini üst noktaya taşıcaklar....

En sivri zeki insanlarımız oraya gidiyor nobel alıyor teknoloji üretiyor...Bizim gibi onlarca ülkeden besleniyorlar...Onların bulduğu teknolojiyi de gecikmeli de olsa bize veriyorlar sonra...Bir nevi win win olayı var...Ben bu sistemde bir hata görmüyorum şuan için.

O üretken 100 milyon kişi dediğiniz kitle, milyar dediğimiz o yığından sürekli genc zeki beyin transferi yapmak zorunda...
    ı.
    Modern insan çiftlikleri diyebiliriz o halde . Hasat yahut kurbanlık almak için sürünün geri kalanını da beslemek zorundalar .

Koyunlar da kendi dünyalarında kendilerini ozel hissediyor olmamalılar.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    o kadar harcamam olsa ondan fazlada gelirim olur
    ben hiç bir zaman kredi kartımda taksitler hariç gelirimi aşmam asgarisini ödeyim faiz vereyim muhabbetine gşirmem ödeyeceğim kadar harcarım
    Abi ben de öyle gelirin var sandım, hemen abimin yanına gideyim belki arabası tozlanmıştır belki bıçaklanacak birileri vardır falan diye düşündüm.

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,301
     Alıntı Originally Posted by ressam Yazıyı Oku
    Doları izlemekten sıkıldım. Bir sorunu paylaşarak, daha önce tecrübe eden varsa görüşünü öğrenmek isterim.

120 bağımsız bölümden oluşan tek blok binada merkezi ısı sistemi olup, kalorimetre üzerinden tüketim okunarak maliyet çıkarılıyor. 3 yıldır bu şekilde giderken bir kişi çıkmış '' efendim ben 300 tl. öderken , 100 - 125 tl. ödeyenler var. 15 derece kuralını çiğniyorlar, dairelerindeki vanaları kapatıyorlar ki düşük para ödüyorlar. Bir metrekare alanın 15 derece ısıtılması için gereken kaloriyi bularak daire metrekaresi ile çarpınız ve asgari ödemesi bu olsun '' dedi. Hiçbir yönetici bu işin altından kalkamaz. Ara daire var, köşe, çatı, zemin var.güney cephe var. Hiç vana açmasa bile daire 17 derece olan yer var. Adam tutturmuş hesaplama yöntemini değiştirmezseniz mahkemeye gideceğim diye.

Bu işin bir emsali var mı ?
    Ben gördüm. Binada 2+ 1 ve 3+1 daireler olduğu için bu yönteme basvurmuslar. Metrekare hesabı ödeme alıyor yönetici.

7.  Alıntı Originally Posted by dimitris Yazıyı Oku
    Ben gördüm. Binada 2+ 1 ve 3+1 daireler olduğu için bu yönteme basvurmuslar. Metrekare hesabı ödeme alıyor yönetici.
    Metrekare hesabı alması zaten doğal. Benim dediğim konu, mesela aynı metrekare de 3 daire biri güney cephe vanası 2 konumunda olduğu halde evin içi 15 dereceden fazla olunca enerji çekmiyor, petekler ısınmıyor. Diğerinin 2 çocuğu var ve ev hanımı sürekli evdeler. Tüm odaların vanası 4 konumunda ısıyı 22-24 dereceye getirmiş ve haliyle yüksek ödeme çıkacak. Vatandaş diyor ki ; bu 3 daire de aynı büyüklükte neden eşit ödemiyorlar. yahu kalorimetre bu iş için takıldı işte. yaktığın kadar ödersin diyoruz. Anlamak istemiyor. Sanırım enerji faturalandırma şirketi bunu tetikçi olarak seçmiş.

Alıntı Originally Posted by tengri han Yazıyı Oku
    yeter
    yeter
    yeter yaw
    vallahi bıktım usandım...
    sanırım tatile çıkmış
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 329/1000 İlkİlk ... 229279319327328329330331339379429829 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız