Sayfa 733/999 İlkİlk ... 233633683723731732733734735743783833 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 5,857 - 5,864 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Istanbul/Montreal
    Gönderi
    36,666
     Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    organik tavuk alıyorsun kilosu 45 lira migros ta pişirdiğin zaman güzel bir tavuk kokusu oluyor evde çorbasını yaptığın zaman lezzetine doyum olmuyor öteki tavukları aldığın zaman arada dağlar kadar fark var 20 30 sene önceki kaliteli ve sağlıklı beslenmeyi yaşamak istiyorsan enflasyonunu yüzde 80 e çıkartmak zorundasın
    https://twitter.com/NaifDurgun/statu...09428946464768

Her sey para oldu...

Insanlik bitti...

Oysa ne kadar da sevimli canlilar civcivler..

Gittikce daha da korkutucu oluyor her sey...

Syg,
    Sabir ve zaman: iste benim bahadir askerlerim.. TOLSTOY

2. Sosyal medyada Profesör Canan Karatay'a boşuna mı itibar suikastçiliği yapıyorlar... Tıpta İki dalda uzman olan tek kadın ve Türkiye'de anjiyoyu getiren ilk kişi olmasına rağmen sosyal medyada gıda baronlarının ve onların paralı trolleri tarafından itibar suikastçiliğine kurban gidiyor.

Gıda teröristlerinin ve ilaç baronlarının tüm oyunlarını bozuyor da ondan...

Onun sayesinde karaciğer yağlanmam bitti, kan şekerim normale döndü ve sağlığıma kavuştum. Artısı 12 kilo verdim hem de doyasıya sağlıklı yemek yiyerek...
    Son düzenleme : vivatrader; 16-03-2019 saat: 13:41.

3. Son 30 yılda tüm dünyadaki insan sağlığının üzerinde oynanan oyunları
    Yumurta ve tereyağının neden manipüle edilip zararlı sınıfına sokulduğunu öğrenmek istiyorsanız mutlaka 2 belgeseli de izlemenizi tavsiye ediyorum.

https://www.youtube.com/watch?v=AOjo53pVGs8

https://www.youtube.com/watch?v=uwoJmC8Kp0s

Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Bende Garanti deyim 1 Haftadır,Arkadaşınızın Dediği Fon Muhtemelen Smart Fonlar Veya Temkinli Olabilir T+1 Var Onda. Son 1 Haftadır İyi Getirisi Var Ama Aylık Bazda Düşük.
    Detay Alın Bakalım Bir.
    Garanti gpy2 diyor smartmis neyse artik

5.  Alıntı Originally Posted by vivatrader Yazıyı Oku
    Sosyal medyada Profesör Canan Karatay'a boşuna mı itibar suikastçiliği yapıyorlar... Tıpta İki dalda uzman olan tek kadın ve Türkiye'de anjiyoyu getiren ilk kişi olmasına rağmen sosyal medyada gıda baronlarının ve onların paralı trolleri tarafından itibar suikastçiliğine kurban gidiyor.

Gıda teröristlerinin ve ilaç baronlarının tüm oyunlarını bozuyor da ondan...

Onun sayesinde karaciğer yağlanmam bitti, kan şekerim normale döndü ve sağlığıma kavuştum. Artısı 12 kilo verdim hem de doyasıya sağlıklı yemek yiyerek...
    Aynen bende onun önerilerine göre beslenmeye başlayınca ne kilo kaldı ne hastalık.
    Önerim şudur.Şekeri, unlu tüm ürünleri sıfıra indirin.Sigara ve alkol (Alkol vücutta aynen şeker muamelesi görüyor) yok.Yiyebildiğiniz kadar bol yumurta, yoğurt,turşu, sebze (mevyeler şekerli o nedenle çok sınırlı yenecek) et, özellikle de kavrulmamış ceviz, badem, fındık yiyin, şekersiz çay ve kahve serbest.Şunu 6 ay deneyin bakın ne oluyor.
    Ne ilaç kalacak ne hastane kapısı.
    Şunu da ilave edeyim vücud mükemmel bir yapı, siz beslenmeyi düzeltince en kısa sürede kendini onarıyor.

6.  Alıntı Originally Posted by NewsTR Yazıyı Oku
    Kredi risk raporu olabilir
    Bu arada e devlete geldi ücretsiz isteyen bakabilir
    https://www.turkiye.gov.tr/turkiye-b...poru-basvurusu
    Bu özellik yeni geldi ve sadece kredilerinizi ve kredi kartlarınızı gösteriyor.Asıl önemli olan hangi bankalarda banka hesaplarınız var onu göstermesiydi ama yok.En kısa sürede eklenmesi iyi olur.

7. Bu başvuruyu sorguladığımızda,
    Ücretsiz midir?
    YAZDIĞIM YORUMLAR KİŞİSEL DÜŞÜNCE VE FİKİRLERİMİ İFADE EDER.
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

8.  Alıntı Originally Posted by TRON Yazıyı Oku
    Bu başvuruyu sorguladığımızda,
    Ücretsiz midir?
    e-devleteen girin sorgulayın.Evet ücretsiz.Ama SMS gelmeden raporda gelmiyor.SMS gelmesi 1 saati buldu.
    Bir de ben bunu e-devletin mobil uygulamasında göremedim.Web sitesinden girince TBB bölümünde var.

Sayfa 733/999 İlkİlk ... 233633683723731732733734735743783833 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •