Sayfa 736/999 İlkİlk ... 236636686726734735736737738746786836 ... SonSon
Arama sonucu : 7985 madde; 5,881 - 5,888 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    https://www.akportfoy.com.tr/tr/fund...29+Remarketing
    Arkadaşlar bu altın fonu ek getirisi ons ile mi gram altın ile mi hesaplanıyor, bilen var mı? Ben pek anlayamadım da.

Yazılarım yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir
    Dün PPF konusunda paylaşmıştım. Daha fazla açıklamayı orada görebilirsiniz. Ons altının USD bazındaki % getirisini TL % getirisi olarak veriyor. Fon altın fonu değil özel borçlanma araçları fonu.

2.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Dün PPF konusunda paylaşmıştım. Daha fazla açıklamayı orada görebilirsiniz. Ons altının USD bazındaki % getirisini TL % getirisi olarak veriyor. Fon altın fonu değil özel borçlanma araçları fonu.
    Teşekkür ederim bilgilendirme için. Usd bazındaki getiriyi TL % getirisi olarak verirken diyelim %5 getirdi. %14+5 mi kazanmış oluyoruz?

Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

3.  Alıntı Originally Posted by karamizah Yazıyı Oku
    Teşekkür ederim bilgilendirme için. Usd bazındaki getiriyi TL % getirisi olarak verirken diyelim %5 getirdi. %14+5 mi kazanmış oluyoruz?

Hayır o şekilde değil ons altın şu an 1300 USD eğer 424 gün sonra 1482 USD olmazsa %14 getiri garantiniz var diyor benim anladığım. Fonun izahnamesinde örnek hesaplama mevcut yanlış yönlendirme yapmamayım. Dün yanlış anlamışım çünkü fonu. Bugün konuşuldu PPF konusunda.

4.  Alıntı Originally Posted by martind Yazıyı Oku
    işşizlik olmadan kriz bitmez...
    Tespitiniz maalesef doğru..

Kriz, ekonominin yeniden ayağa kalkmasında iki olayın gerçekleşmesine izin verir.

1- İnsanlar kitleler halinde işsizler ordusuna katılır. İnsanlar yeniden iş ararken daha düşük ücretlere razı gelerek ücret düzeyi aşağı çekilmiş olur.
    2- Bu işsizlik patlamasında işini kaybetmek istemeyen çalışanlar gerçekleşen enflasyonun altında ücret zamlarına razı olurlar.

Bu iki durumun sonucunda firmalar karlı ve ihracat potansiyelli olmaya başlar. Ülke krizden çıkmanın eşiğindedir artık.

Toplum da katlandığı bu mağduriyeti ülkeyi bu duruma getirenleri iktidardan alaşağı ederek faturalandırır. Bu sürece direnen siyasal iktidar ülkenin onlarca yıl gerilemesine neden olur.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Çok düşükte olsa eksi getirme ihtimali var. Klasik PPF şu aralar mevduat karşılığı % 21 civari getiriyor bu fonlar.
    Tskler mustafa ustadim

Alıntı Originally Posted by guneysu Yazıyı Oku
    sadece VİOP başlığında siyasi yazı yazarsanız, olacağı o..

kimseyi kodese tıkalım diye bir uğraşımız yok.

başlığın adı sadece VİOP

bütün cezaları da orada yemişsiniz..

ilkinde bilmiyordum diyebilirsiniz, 2. de unutmuştum dersiniz, 3-4-5-6-7 olunca da.. ve hala aynı başlıkta siyasi yazı yazıyorsanız, ve ceza alıyorsanız.

bunda suçu bizde değil, kendinizde aramalısınız.!!!
    Haklisiniz ama benden cok daha fazlasini yazanlar var ve bu kisilere hicbir sey olmuyor.

Ki ben yorumlarimda partizanlikta yapmiyorum. Mesela en son yorumumda secim oncesi bir kriz bekledigimi yazdim kodese atildim

Bundan sonra daha az ve dikkatli yazarim.

SM-C5010 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Karadenizin yeşillikler diyarı..şehri İstanbul .
    Gönderi
    20,078
     Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Haklisiniz ama benden cok daha fazlasini yazanlar var ve bu kisilere hicbir sey olmuyor.

Ki ben yorumlarimda partizanlikta yapmiyorum. Mesela en son yorumumda secim oncesi bir kriz bekledigimi yazdim kodese atildim

Bundan sonra daha az ve dikkatli yazarim.

.
    Geçenlerde arabayı 5 dk yolun kenarına ( park yasak / herkes park etmiş ) bırakıp, döndüm,

araç gitmiş...

diğerlerine dokunmamışlar, 4 lüleri yaktım ki, hemen dönüyorum.

başlığa girdiğimizde, gördüklerimize veriyoruz, özellikle siyaseti başlatanlara..
    Forum kurallarını okumak için tıklayınız

Forumun Altın Kuralı : Forumda okuduğunuz bilgileri fikir vermesi amacıyla ve mantık süzgecinden geçirerek değerlendirin. Hiç kimse sizi tanımadan size para kazandırmak heveslisi değildir. Hayatta karşılaşmadığınız ve adını soyadını dahi bilmediğiniz bir kişinin tavsiyesi ile senet almaya/satmaya kalkışmayın, sonu %99 hüsran olacaktır..

Not: hisse başlıklarında dini ve siyasi ile futbol taraftarlığı yazıları kabul edilmiyor.

8.  Alıntı Originally Posted by Trade Shark Yazıyı Oku
    o Yüzden faturaları öderken Kredi Kartı kullanmalıyız.
    Fatura ödemelerinde ücret almayan kartlar makuldur.
    Fatura ödemelerinde ücret almayan kredi kartı yok diye biliyorum.
    Varsa söyleyin bizde o kartı kullanalım.

Sayfa 736/999 İlkİlk ... 236636686726734735736737738746786836 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •