Anket Sonuçlarını Gör: 31 Mart Yerel Seçimlerin de hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz?

Oylayan
755. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • CHP

351 46.49%
  • İyi Parti

119 15.76%
  • AKP

175 23.18%
  • MHP

39 5.17%
  • HDP

14 1.85%
  • Saadet Partisi

34 4.50%
  • Büyük Birlik Partisi

8 1.06%
  • Demokratik Sol Parti

15 1.99%
Sayfa 138/434 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238 ... SonSon
Arama sonucu : 3466 madde; 1,097 - 1,104 arası.

Konu: 31 Mart Yerel Seçimlerinde hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz?

Alıntı Originally Posted by apache64d Yazıyı Oku

Çanakkale ruhu kalmamış bu topikte. Aynısı şimdi başımıza gelse vay halimize derim.
    A partisi gelirse 5 yiyor, B partisi gelirse 10 yiyor, Devletin bütün kademelerine kendi yandaşlarını yerleştriliyor, 1 oy uğruna aynı burada olduğu gibi kardeşi kardeşe düşman ettiriyor.

Lise diplomalı biri iktidarda bile olmayan bir partiye sırtını dayayıp şeker fabrikasına müdür oluyor ve 10 sene geçmeden 680 milyon dolar, İstanbulda yalılar, Ülke genelinde 80ni geçkin fıstıkları olan bir köylü çocuğuna gözümle şahit olduktan sonra particilikten tiksindim doğrusu.
    Kardeşim Merhaba bizlerde ayrı gayrı yoktu yaptılar.

Ben bundan 3 yıl önce Bahçeliye mektup yazdım ve dedim sakın akp ile işbirliği yapma dedim.

Yaptı.

Ve o zaman kuvayimillyecilere hain deyip düşmanla işbirliği yapanlar vardı.

feto dahil onla iş tutan diğer kişiler bop babında ortaklardır.

ATATÜRK düşmanları var hala etkinler.

Ben Partiyi martiyi bıraktım.CUMHURİYET,ATATÜRK ve LAİKLİK babında şimdilik inandığım kişilere oy vereceğim.

Yamukluğunu gördüğümde şut.

Mansur'a yazılanlarında zerresine inanmıyorum.akp ağzıyla kuş tutsa hayatta inanmam artık.

İlla katıl diyede yazmadım.Düşüncem bu ve ben seni biliyor ve seviyorum.

TANRIYA EMANET OL.Kolay gelsin.

Birde TANRI tekrar o günleri yaşatmasın.

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

2. 19 Mart Salı 10:35 BAKAN KURUM: 10,5 MİLYON VATANDAŞIMIZ İMAR BARIŞINDAN İSTİFADE ETTİ -AA

iyi bok yediler/yediniz...1 kuruş kul hakkım varsa haram olsun...

Alıntı Originally Posted by MKA55 Yazıyı Oku
    Adı DENİZ GEZMİŞ...

Samsun'dan Ankara'ya dillere destan yürüyüşü ortada ve yürüyüşle ilgili bildirileri ortada, hatta gugulda.

Günümüzde koskoca sözde Mustafa Kemal'in partisinin başındaki zat ise Ankara'dan İstanbul'a yürüyor, heyhat. Yüzyıl öncesi İstanbul'una yürüdüğünün kanıtı olsa gerek, bildirisinde emperyalizmden şikayet şöyle dursun ülkesini, yöneticilerini Batı'ya şikayet var.

Bu yetmez gibi açıkça yazamasa da Rusya, Venezuella, Suriye, İran, Çin gibi ülkelerin liderlerini DİKTATÖR ilan edip mücadele için işbirliği teklifi var.

Bu mu Mustafa Kemal'in partisi?

Siz hiç padişahı Batı'ya şikayet eden bir Mustafa Kemal anısı okudunuz mu? (Yakında böyle bir masalı da yazıp satsa şaşırmam Özdil'e)

Siz hiç ülkesini Batıya şikayet eden bir Deniz'e tanık oldunuz mu?

Madem iktidara adaysınız, bu eleştirileri yok sayarak mı, bizleri yok sayarak mı, halksız mı iktidar hedefliyorsunuz?

Hiç eleştirilmeyecek kadar ak mısınız, pak mısınız?

Söyleyin o çayı bunca yaşanmışlıkla halka onurunu kırmadan nasıl dağıtacaksınız?

NASIL?
    Seçim arefesi laf ebeliği sökmez artık.. Biraz da a.k.partisini ve eleb0$larını annat hele..

Göreceğiz halleri 31-Mart gecesi ve itibariyle.
    Son düzenleme : ConSenSus SenSor; 19-03-2019 saat: 12:02.

*mansur yavaş'a müstehcen görüntü bulundurmak, suçu yetkiliye bildirmemek suçlamasıyla soruşturma açıldı-ahaber
    bir halt olacağı yok.

5.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    *mansur yavaş'a müstehcen görüntü bulundurmak, suçu yetkiliye bildirmemek suçlamasıyla soruşturma açıldı-ahaber
    Dün reis işareti çaktı.. bugün soruşturma açılıyor .Bağımsız adalete bak çay demle.

Seçimle gelenler Seçimle gitmekten korkuyorlar.

6.  Alıntı Originally Posted by MKA55 Yazıyı Oku
    Sorunu çözmeye dışardan mı yoksa içerden mi başlamalı?

Batı'dan ülkemiz hakkında yazılan rapor, tivit vs, söylenen bir çok tehdit sözler ve parmak sallamalar ortada iken bunu tartışmak Mustafa Kemal'i de anlamamış olmakla eşdeğerdir.

"... Oysa hangi istiklal vardır ki yabancıların nasihatleriyle, yabancıların planlarıyla yükselebilsin? Tarih böyle bir olay kaydetmemiştir. Tarihte, böyle bir olay yaratmaya kalkışanlar, zehirli sonuçlarla karsılaşmışlardır. İste Türkiye de, bu yanlış zihniyetle sakat olan bazı yöneticiler yüzünden, her saat, her gün, her yüzyıl, biraz daha çok gerilemiş, daha çok düşmüştür..."

http://www.guncelmeydan.com/pano/ata...asi-t9572.html

Mustafa Kemal bu tarihi sözleri 09 Eylül 1922'den, yani Batı'yı Akdeniz'e dökmeden 6 ay önce söylemişken bize ne oluyor böyle anlamış değilim.

Tabii ki DIŞARIDAN başlayıp İÇERİDENe ihtiyaç bırakmayacağız.

Du bakalı bi
     Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Seçim arefesi laf ebeliği sökmez artık.. Biraz da a.k.partisini ve eleb0$larını annat hele..

Göreceğiz halleri 31-Mart gecesi ve itibariyle.
    Öncelikle bu başlık altındaki paylaşımlarınızda daha anlaşılır bir dil kullandığınız için teşekkür ederim Sayın ConSenSus SenSor.

Herşeyi toz pembe göstermek ve laf ebeliği yapmaktan ziyade çözüm odaklı paylaşımlar yapmaya gayret ediyorum. Canımı sıkan husus : 17 yıl önce sanki Mustafa Kemal varmış gibi soruna köklü bakmak yerine öteleyerek çözümü daha da güçleştirecek yorumlar yapılması.

Bu hususu her iki tarafın tabanında da görüyorum. Daha da kötüsü bunlardan birinin tavanı, tabanının bile çok gerisinde. Saygılar.

7. Yaradılanı hoş görü

8. "Yaradılanı hoş görürüm yaradan dan ötürü" diyeceksin, sonra benim oy vereceğim liderlere ve dolayısıyla bana terörist diyeceksin. Eski bir deyiş vardır"Çok laf yalansız, çok para haramsız olmaz "Sağlıklarla ve güzelliklerle kalın.

Sayfa 138/434 İlkİlk ... 3888128136137138139140148188238 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •