Anket Sonuçlarını Gör: 31 Mart Yerel Seçimlerin de hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz?

Oylayan
755. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • CHP

351 46.49%
  • İyi Parti

119 15.76%
  • AKP

175 23.18%
  • MHP

39 5.17%
  • HDP

14 1.85%
  • Saadet Partisi

34 4.50%
  • Büyük Birlik Partisi

8 1.06%
  • Demokratik Sol Parti

15 1.99%
Sayfa 139/434 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189239 ... SonSon
Arama sonucu : 3466 madde; 1,105 - 1,112 arası.

Konu: 31 Mart Yerel Seçimlerinde hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz?

1.  Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Kardeşim Merhaba bizlerde ayrı gayrı yoktu yaptılar.

Ben bundan 3 yıl önce Bahçeliye mektup yazdım ve dedim sakın akp ile işbirliği yapma dedim.

Yaptı.

Ve o zaman kuvayimillyecilere hain deyip düşmanla işbirliği yapanlar vardı.

feto dahil onla iş tutan diğer kişiler bop babında ortaklardır.

ATATÜRK düşmanları var hala etkinler.

Ben Partiyi martiyi bıraktım.CUMHURİYET,ATATÜRK ve LAİKLİK babında şimdilik inandığım kişilere oy vereceğim.

Yamukluğunu gördüğümde şut.

Mansur'a yazılanlarında zerresine inanmıyorum.akp ağzıyla kuş tutsa hayatta inanmam artık.

İlla katıl diyede yazmadım.Düşüncem bu ve ben seni biliyor ve seviyorum.

TANRIYA EMANET OL.Kolay gelsin.

Birde TANRI tekrar o günleri yaşatmasın.

Merhaba dostum,

Çanakkalede ATATÜRKün askerleri lazı, çerkezi, alevisi, kürdü, abazası, hatta yemenlisi, pakistanlısı, tunuslusu, arabı (bazı ırklar hariç) topyekün tek bayrak altında savaşmadıkmı?
    Şimdi ise sözde ATATÜRKün izinden giden terörist seven ve kollayan bir parti ile el ele mitingler düzenliyor, işin en acı tarafıda miting alanına TÜRK bayrağı ile gelenler alınmıyor.
    Ben akp, chp yanlısı değilim. Birinde fetöcü dolu, öbürü teröristler ile el ele, 9 seçim kaybetmiş, Meclise teröristleri taşıyan, daha hala koltuk sevdasında olan cibiliyetsiz bir MAL a oy vermekte MİLLİ iradeye yakışırmı? ATALARIMIZIN kemikleri sızlamazmı?

Eskiden silah çıktı mertlik bozuldu derlerdi ama Çanakkalede silah bakımından o kadar güçlü oldukları halde mertliğimizi bozamayanlar araya Lawrence leri sokarak kardeşi kardeşe düşman etmeyi başardılar.

Neyse kardeşim daha yazacaklarım çokta en iyisi burada noktalayım, sende seviliyorsun kendine iyi bak.

Yahudi şehit sayısı 77 kişi. Toplamda 558 gayrimüslim asker şehit oldu.

Hic Canakkalede sehit olmus arap falan duymadim ben, emme Suveys kanal seferinden donen askerlerimizi desip karınlarında altin arayan arap iti cok duydum!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    *mansur yavaş'a müstehcen görüntü bulundurmak, suçu yetkiliye bildirmemek suçlamasıyla soruşturma açıldı-ahaber
    akp ne derse desin inanmam artı hiç bir şeylerine artı verileride.

ekonomi uçuyor(mok)
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Alıntı Originally Posted by denetmenengin Yazıyı Oku
    "Yaradılanı hoş görürüm yaradan dan ötürü" diyeceksin, sonra benim oy vereceğim liderlere ve dolayısıyla bana terörist diyeceksin. Eski bir deyiş vardır"Çok laf yalansız, çok para haramsız olmaz "Sağlıklarla ve güzelliklerle kalın.
    Babadan da gelmiyor.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Yahudi şehit sayısı 77 kişi. Toplamda 558 gayrimüslim asker şehit oldu.

Hic Canakkalede sehit olmus arap falan duymadim ben, emme Suveys kanal seferinden donen askerlerimizi desip karınlarında altin arayan arap iti cok duydum!
    Dikkatini çekerim o hainleri parantezin içine aldım. Birde duymakla olmuyor, gidip gözünle görmek lazım. Mezar taşlarında nerden geldiği, kaç yaşında şehit olduğu ne hepsi yazıyor.

Öyle kafasına göre kayyum atayacak anasından doğamaz bile.

7.  Alıntı Originally Posted by ConSenSus SenSor Yazıyı Oku
    Öyle kafasına göre kayyum atayacak anasından doğamaz bile.
    İşte 1938 den beri bu doğamazlar yüzünden bu haldeyiz bea...

Alıntı Originally Posted by apache64d Yazıyı Oku
    Dikkatini çekerim o hainleri parantezin içine aldım. Birde duymakla olmuyor, gidip gözünle görmek lazım. Mezar taşlarında nerden geldiği, kaç yaşında şehit olduğu ne hepsi yazıyor.
    Zurna çalarlardı, bir tane arap orada eceliyle bile geberse, bırakın sehidi!

Bu arap sevicileri tanimiyormusunuz, arap orada sehit olacak, bunnar ustune turbe koyarlardi!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Sayfa 139/434 İlkİlk ... 3989129137138139140141149189239 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •