Sayfa 367/1000 İlkİlk ... 267317357365366367368369377417467867 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 2,929 - 2,936 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Benim yaş daha 36. Zorunlu emekliliğim meslekte 65. Emekli olmak ya da olabilmek gibi bir hayalim yok zaten. Ömür yettiğince çalışacağız el mecbur. Zaten 65 i görmeden defnederler yüksek ihtimal
    O zaman, ben guzel bir mezar yeri bakayim bari!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

Duhul
    Nov 2018
    İkamet
    Gönüllerde yaşıyorum.
    Gönderi
    7,300
     Alıntı Originally Posted by cumartesi71 Yazıyı Oku
    Burada bir çok etken var,özellişkle sanayileşmenin getirdiği farklılıklar. Mesela eskiden yıpranma payı olan işler,yıpratıcı tanımından kanunla çıkarıldı.Tanımın kaldırılması işin yıpratıcılığını kaldırmadı. Ayrıca eskiden 1kişi 1 kişilik iş yaparken bugün 3 kişilik iş yapmaya zorlanıyor.Çalışma şartları iyileşmiş görünse de oturmaktan veya bilgisayara bakmaktan yeni sağlık sorunları türeyebiliyor. Mesela sanayideki biri eskiden kullanılmayan yeni yeni birçok kimyasala maruz kalıyor. Evet insan ömrü uzadı ama bu sağlıklı bir uzama değil. Şimdi 40 yaşında olan birinin,iş hayatından kaynaklanan psikolojik fiziksel durumu ve yıpranmışlığı 60 yaşındaki eskilerden kötü durumda.Japonya'da 70 yaşında adam fabrikada çalışabiliyor. Öte taraftan bakıyorsunuz 40-50 yaşına kadar çalış çalış daha düzgün bir dikili ağacın yok.
    Gelir dağılımı kadar iş gücü dağılımı da çok adaletsiz ve herkes adaleti kendisi için istiyor.
    Hücresinde dolaşma özgürlüğü olan köleleriz; yaşamak, takvim yapraklarını yirtmaktan ibaret.

3. Vay anasina...
    2011 den beri Korfez ulkeleri Misira 92 milyar dolarlik destek saglamislar...

https://www.middleeastmonitor.com/20...bn-since-2011/

Alıntı Originally Posted by abartin Yazıyı Oku
    Vay anasina...
    2011 den beri Korfez ulkeleri Misira 92 milyar dolarlik destek saglamislar...

https://www.middleeastmonitor.com/20...bn-since-2011/
    Sagi solu karıştırmakta en guzel potansiyel Misirda var, para vermezlerse kendi totolari ucar!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

5.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    O zaman, ben guzel bir mezar yeri bakayim bari!
    Allah uzun ömür versin abi.
    14 yaşımdan beri sigara içerim. Alkol desen Tekirdağlıyız. Kilo var, sağlıklı beslenme desen hak getire. Spor sıfır. İş icabı sürekli çalışmak gerekiyor. Uyku az. Vob stresi. Ne bileyim pek bir hayırlı değil benim gidişat. 40 ı devirince sorunlar başlar muhtemelen 3-5 yıla.

Alıntı Originally Posted by tospa Yazıyı Oku
    Allah uzun ömür versin abi.
    14 yaşımdan beri sigara içerim. Alkol desen Tekirdağlıyız. Kilo var, sağlıklı beslenme desen hak getire. Spor sıfır. İş icabı sürekli çalışmak gerekiyor. Uyku az. Vob stresi. Ne bileyim pek bir hayırlı değil benim gidişat. 40 ı devirince sorunlar başlar muhtemelen 3-5 yıla.
    Ben sürekli cami avlusunda oturduğumdan, o sorunlarım yok cok şükür!

Cigaranin adini bilmem, hayatimda ağzıma iraki damnatmadim, emekliyiz kilo zaten yok, uyku erkenden yatar, sabah erkenden kalkarim!

Hayali bile guzeldi, yahu!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Guneysu reha gaya yı dikine gömecek fazla yer tutmaz
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Guneysu reha gaya yı dikine gömecek fazla yer tutmaz
    Kim kime gomer, gorecegiz!
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!

Sayfa 367/1000 İlkİlk ... 267317357365366367368369377417467867 ... SonSon

Yer İmleri