-
1250 lot %80 POLTK
1030 lot %8 ACSEL
1010 lot %8 SARKY
................%1 EREGL
................%1 SASA
................%1 HEKTS
................%1 SUMAS ilk paylaşımınız bu idi sattıklarınız var aralarında ereğli sumaş acsel satarken kaçtan sattığınızı ve kalanlarda maliyetlerinizi sakıncası yoksa paylaşırsanız daha bi tetikleyici olur...
-

Originally Posted by
fordmegane
poltk bugün temettü dağıtımımı yaptı bide ayrıca poltk (KAP) tan baktım ama 2018 bilançosu yayınlanmamış bi yanlışlıkmı var acaba? ben mi bulamadım. başarılar..
Evet temettü dağıtımı yaptı , bugün hesaplara geçecek. POLTK özel hesap dönemli bı firma , yıl sonu bilançosu 30.09.2018 de çıktı.
-
Son düzenleme : uvy; 20-03-2019 saat: 08:41.
-
Alımlara devam , son durum ;
1310 lot POLTK
2630 lot SARKY
520 lot HEKTS
170 lot KORDS
250 lot CELHA
*POLTK dan gelen 1013 TL temettü ile KORDS CELHA SARKY alındı.
-
Temettunuz hayırlı olsun nacizane tavsiyem cimsa yerine eğer çimento dusunuyorsaniz nuhcm yahut akcns inceleyin derim özellikle akcns YTD
-

Originally Posted by
fordmegane
Temettunuz hayırlı olsun nacizane tavsiyem cimsa yerine eğer çimento dusunuyorsaniz nuhcm yahut akcns inceleyin derim özellikle akcns YTD
Portföye 1 çimento , 1 enerji şirketi eklemek istiyorum, teşekkürler tavsiyeniz için.
İncelemeye başlıyorum ikisinide.
-

Originally Posted by
fordmegane
Cimsa yerine neden akcansa yada nuhcm? Cimsa çok ucuz gözüküyor. Bilmedigimden soruyorum.
-
Alımlara devam, son durum;
1310 lot POLTK (1013 TL Temettü alındı)
2680 lot SARKY
540 lot HEKTS
210 lot KORDS
330 lot CELHA
Çimento sektörü üzerine araştırmam devam ediyor Nuhcm ile cimsa arasında kalmış durumdayım.
Ayrıca SASA da da çok aklım kalmış durumda. Ereğli deseniz ayrı aklımı celiyor. :D
Enerji de ise aksen ' e alternatif öneren varsa dinlerim.
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri