Kulüpler Birliği Başkanı Fikret Orman, Spor Toto Süper Lig'deki yabancı oyuncu kuralının gelecek sezon da aynı şekilde devam etmesini istediklerini söyledi.
Kulüpler Birliği Başkanı Fikret Orman, Spor Toto Süper Lig'deki yabancı oyuncu kuralının gelecek sezon da aynı şekilde devam etmesini istediklerini söyledi.
bir halt olacağı yok.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu, mevcut yabancı oyuncu kontenjanının kademeli düşürülerek, 8'e çekilmesinden yana olduklarını belirtti.
parası kalmamış bedellidekurtarmamış anlaşılan
bir halt olacağı yok.
Ağaoğlu, Yabancı Kuralının Değişmesini İsteyen 5 Kulübü Açıkladı
Çaykur Rizespor, BB Erzurumspor, Bursaspor, Göztepe ve biz mevcut kuralın değişmesini istedikYabancı kuralının kademeli olarak düşürülmesini ve 8 sınırına çekilmesini mantıklı görüyoruz
bir halt olacağı yok.
Erdoğan : “Biz milletimizi menfaat icin değil Allah icin seviyoruz , biz bu aziz millete efendi olmak icin değil hizmetkar olmak icin geldik , sizin huzurunuz hayat standartımızı yükseltmek icin uğraşıyoruz “
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
20 bin öğretmen atamasının branş dağılımı belli oldu
Milli Eğitim Bakanlığı, 20 bin öğretmen atamasının branş dağılımını internet sitesinden yayımladı.
bir halt olacağı yok.
Yer İmleri