Kendinden olmayanlara oy verince 'terörist' oluyorlar !
Onlara oy verince 'vatandaş'.
CHP
İyi Parti
AKP
MHP
HDP
Saadet Partisi
Büyük Birlik Partisi
Demokratik Sol Parti
Kendinden olmayanlara oy verince 'terörist' oluyorlar !
Onlara oy verince 'vatandaş'.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
bulentintin.... sen en iyisimi yöneticilere bir sor.. sana verdiğim itibar puanı niye gelmemiş..
hakkını ara hakkını..![]()
Ben diyorumki ortada bir seçmen grubu var (kürtler) ve bunlar oy kullanacaklar...Hangi partiye oy versinler ?
Zor bi yerden sordum biliyorum...Cevabı zor...![]()
Son düzenleme : EREGLTUPRS; 22-03-2019 saat: 15:21.
https://www.youtube.com/watch?v=vr17vE-TLfA
ne olacak borsa nın hali çöktük fena
Yıl 2000 aylardan Ocak, Zimbabve de devlete ait Zimbabve bank ta 5. 000 ve üstü Zimbabve doları olanlar arasında piyango düzenlenir ödül de tam 100.000 Zimbabve doları,bilin bakalım ödül kime çıkar, tabi ki devlet başkanı Mugabe ye. Bu yaşanmış olayı niçin anlattım, bizde buna benzer pek çok piango vardır, önceki sayfalarda Berk Doğan Türk Telekom de piyon olan Hariri nin piyangodan en çok %1 almış olabileceğini yazmıştı, büyük ikramiye nin kimlere vurduğu bilinmemektedir. Tank palet olayında piyango sadece Katar lı ve yandaş Türk ortağına mı vurmuştur yoksa bilinmeyen talihliler var mıdır? İnsanların önüne beka koyarlar, terör koyarlar ve bununla bazılarını oyalamak mümkündür. Aslında cambaza bak fırıldağının arkasında neler döndüğünü gören görür göremeyenlere, beka, şehit, İsrail, Yeni Zelanda daki olay yeter de artar bile. Sağlıklarla ve güzelliklerle kalın.
Yer İmleri