Anket Sonuçlarını Gör: 31 Mart Yerel Seçimlerin de hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz?

Oylayan
755. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • CHP

351 46.49%
  • İyi Parti

119 15.76%
  • AKP

175 23.18%
  • MHP

39 5.17%
  • HDP

14 1.85%
  • Saadet Partisi

34 4.50%
  • Büyük Birlik Partisi

8 1.06%
  • Demokratik Sol Parti

15 1.99%
Sayfa 167/434 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267 ... SonSon
Arama sonucu : 3466 madde; 1,329 - 1,336 arası.

Konu: 31 Mart Yerel Seçimlerinde hangi partiye oy vermeyi düşünüyorsunuz?

1. Kendinden olmayanlara oy verince 'terörist' oluyorlar !

Onlara oy verince 'vatandaş'.
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
    bulentintin.... sen en iyisimi yöneticilere bir sor.. sana verdiğim itibar puanı niye gelmemiş..

hakkını ara hakkını..

3.  Alıntı Originally Posted by EREGLTUPRS Yazıyı Oku
    Kürtler kime versin oylarını yav...AKP ye mi yoksa başka bir partiye mi ? Ortada bir seçmen grubu var...Birilerine oy verecek bunlar...

Eğerki terörist iseler bunlar o zaman devlet (başta RTE, ilgili bakanları, savcıları, yargısı (anayasa mahkemesi), kolluk kuvvetleri (polisi,askeri)...) kapatsa ya bunların faaliyetlerini , partilerini...Bilakis meclisten seçim yardımı yapacağına maddi olaraktan...kimbilir kaç milyon tl vermişlerdir yine bunlara devlet eliyle (seçimler için)...kapatsalar ya...konuşacaklarına aksiyon alsalar ya...
    Daha hala Kürtleri pkk ile aynı kefeye koyuyorsun ya pes doğrusu. Akp ninde, Chp ninde ...........töbe töbeeee.

Batının asırlardır süregelen politikası; BÖL ve HAKİM ol. Ben bunu anlatmaya çalışıyorum!!!!! Ötekileştirme. Büyük lokma zor yutulur, küçülüpte yutulma.

4. Ben diyorumki ortada bir seçmen grubu var (kürtler) ve bunlar oy kullanacaklar...Hangi partiye oy versinler ?

Zor bi yerden sordum biliyorum...Cevabı zor...
    Son düzenleme : EREGLTUPRS; 22-03-2019 saat: 15:21.

Duhul
    Mar 2019
    İkamet
    izmir iskenderun
    Gönderi
    16
     Alıntı Originally Posted by DeliKAN Yazıyı Oku
    bulentintin.... sen en iyisimi yöneticilere bir sor.. sana verdiğim itibar puanı niye gelmemiş..

hakkını ara hakkını..
    ben niye gelmediğini biliyorum... taraf olan bertaraf oluyor )

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Gurbet
    Gönderi
    9,075
    Blog Entries
    3
     Alıntı Originally Posted by bulentin Yazıyı Oku
    ben niye gelmediğini biliyorum... taraf olan bertaraf oluyor )
    bak.. böyle yazma.. kızdırma yöneticileri.. valla gene kovarlar sana..

Duhul
    Mar 2019
    İkamet
    izmir iskenderun
    Gönderi
    16
    https://www.youtube.com/watch?v=vr17vE-TLfA

ne olacak borsa nın hali çöktük fena

8. Yıl 2000 aylardan Ocak, Zimbabve de devlete ait Zimbabve bank ta 5. 000 ve üstü Zimbabve doları olanlar arasında piyango düzenlenir ödül de tam 100.000 Zimbabve doları,bilin bakalım ödül kime çıkar, tabi ki devlet başkanı Mugabe ye. Bu yaşanmış olayı niçin anlattım, bizde buna benzer pek çok piango vardır, önceki sayfalarda Berk Doğan Türk Telekom de piyon olan Hariri nin piyangodan en çok %1 almış olabileceğini yazmıştı, büyük ikramiye nin kimlere vurduğu bilinmemektedir. Tank palet olayında piyango sadece Katar lı ve yandaş Türk ortağına mı vurmuştur yoksa bilinmeyen talihliler var mıdır? İnsanların önüne beka koyarlar, terör koyarlar ve bununla bazılarını oyalamak mümkündür. Aslında cambaza bak fırıldağının arkasında neler döndüğünü gören görür göremeyenlere, beka, şehit, İsrail, Yeni Zelanda daki olay yeter de artar bile. Sağlıklarla ve güzelliklerle kalın.

Sayfa 167/434 İlkİlk ... 67117157165166167168169177217267 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •