Sayfa 433/1000 İlkİlk ... 333383423431432433434435443483533933 ... SonSon
Arama sonucu : 8000 madde; 3,457 - 3,464 arası.

Konu: Dolarda Yukselis Kacinilmaz

1. Geçen hafta ben de 1.5 saat doktor beklemiştim.
    Randevu saatinde gittim, kapıdaki monitörde isimim yanıyor ama odada doktor yoktu....mustahdem gibi birisi vardı birazdan gelir dedi. Bekle bekle...arda birileri girip bakıp çıkıyor falan....
    Neden sonra doktor içerden çıkıp bana - Ne bekliyorsun gelsene gibilerden bir şey söyledi...
    Adama baktım üzerinde sivil kıyafet var, önlük, kimlik falan doktor olduğunu belirtecek hiç bi şey yok... sokak kıyafetiyle...
    Adama bir şey diyemedim tabii....
    Hastaneye her gidişimde bir yamukluk oluyor...herkesin başına neler geliyordur kimbilir...

Sonra dolar neden yükseldi diye soruyorlar !!!!
    Cevap: Herşeyimiz yamuk olduğu için.....

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Halen saglık devriminden yararlanıyorum 2 de bana bakacak doktor odasına gelmedi
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

Hem rizeli hem mahirci trol güneysu mu saldı üstüme
    bir halt olacağı yok.

Rizeli merzifonun eşşegi mi meşhur
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by aysa Yazıyı Oku
    Senin gibi benjaminci hiç olmadık
    Ne işin var o zaman bu başlıkta , ne işin var ozaman ekonomi & borsa forumunda ??

Yahu yazdın durmak bilmiyorsun , dolarda yükseliş başlığında karşı fikrini beyan ettin hala uzatıyorsun .. Sonra ceza alındığında karşıt görüş kabul görmüyor burada diyorsunuz.. Görüşünü söyle geç ..

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Türkiye
    Gönderi
    10,163
    Blog Entries
    12
    İşin anlamsız tarafı: Uzattıkça kur yükseliyor.

Bir nevi hafız durumları...

6. Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

7. Öncelik ile tek kuruş dolarım yok onu belirteyim, ben TL mevduatçısıyım, fakat dolar taşıyan kimseyi de vatan sevgisini yargılayacak kadar da sığ olmadığımı belirtmek isterim.

Işık ÖKTE'yi son dinlediğimde; kendilerinin bilgi birikimine saygım var fakat, son konuşmasında bu işten anlayıp anlamadığından gerçekten şüphe ettim. Umarım kendileri haklı çıkar, ben haklı çıkmasını çok isterim. Amerika Reseyona girdi diye kahkaha attılar, resmen bunu gelişmekte olan ülkeler için zafer ilan ettiler, gülme krizine girip programı reklama taşıdılar.

Aynı şekilde son günlerde yetkililerin FED toplantısı ile ilgili yaptığım yorumlar sosyal medyada her cenab tarafından görülmüştür.

FED faizleri sabit tutması ve Fed tutanaklarını incelediğimde keni kendime eyvah dedim

Bahs edilen WINTER IS COMING diyor adamlar, biz önlemimizi aldık diyor, gördük diyor bu tehlikeyi, sabırla bekleyeceğiz diyor.
    Adama dünyada ki küçülmeden bahs ediyor.

Örnek ile anlatmak gerekir ise, senin evinde yangın var, sen bunu söndürmeye çalışırken, çağırmış olduğun İtfaiyeden haber geliyor, "Mahale yanıyor herkes başının çaresine baksın" açıklaması geliyor. Sende rahatlıyorsun, bir tek benim ev yanmıyor başka evlerdede problem var diye. Bu bakış açısı ekonomide para etmez, belki magazinde ilgi görür.

ABD ve AB de yaşanacak kriz gerçekleşir ise (Görülen o ki tahmin edilen den daha ağır gerçekleşecek), bundan en çok etkilenecek kişiler maalesef o ülkelerde yaşan insanlar değil.

Tüm forum arkadaşlarıma, Takım tutar gibi yatırım veya tasarruf enstrumanı tutmamanızı tavsiye ederim,
    Dünyada ki hiç bir görüş uğruna didişmeye değmez, VATAN TOPRAĞI HARİCİNDE.

8. Bu dolar herkesi bozmuş belli. Vatandaş '' devlet bile ihaleyi, otoyol geçişini vs. dolarla yapıyorsa ben salakmı yım '' diyor. Apartmana profesyonel yönetici ve temizlik şirketi arıyoruz. Adamlar dolarla fiyat teklifi veriyorlar. Şimdi aylarca dolar yükselir mi, düşer mi tartışması yapmanın anlamı kalıyor mu ?

Sayfa 433/1000 İlkİlk ... 333383423431432433434435443483533933 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •