Sayfa 220/976 İlkİlk ... 120170210218219220221222230270320720 ... SonSon
Arama sonucu : 7805 madde; 1,753 - 1,760 arası.

Konu: HDFGS-Hedef Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı A.Ş.

1. Negundu beee

2. Her yer kan kırmızı. Bacak kesen kol kesen ...kesene kesen.

3. Dayı dolaresi görüyorsun degilmi . Freni patlamış kamyon gibi.

eğer bir adam uğrunda çalışmadığı bir liraya sahipse, başka bir adam hiç almadığı para için çalışmıştır.

4.  Alıntı Originally Posted by komutan logar Yazıyı Oku
    Dayı dolaresi görüyorsun degilmi . Freni patlamış kamyon gibi.

eğer bir adam uğrunda çalışmadığı bir liraya sahipse, başka bir adam hiç almadığı para için çalışmıştır.

dolarla işim olmaz borsa ve gram altın benim yatırım alanım

5. Seykim yada ideas temettü yada bedelsiz verdiğini düşünsek.bir miktar para girer. Bir süre sonra (ki benim aklıma fazlasıyla yatiyor) halka aciklik oranlarını bunlardan en az biri artırsa. (Şirket satmanin zor olduğu bir dönem olduğu icin diyorum bunları) neler olur acaba arkadaşlar fikirleri alalım.

6.  Alıntı Originally Posted by komutan logar Yazıyı Oku
    Seykim yada ideas temettü yada bedelsiz verdiğini düşünsek.bir miktar para girer. Bir süre sonra (ki benim aklıma fazlasıyla yatiyor) halka aciklik oranlarını bunlardan en az biri artırsa. (Şirket satmanin zor olduğu bir dönem olduğu icin diyorum bunları) neler olur acaba arkadaşlar fikirleri alalım.

komutan adam şirketleri buyutmeye calışıyor sen temettüden bahsediyorsun

bedelsiz verebilir bu mantıklı

ama her halukarda para girmez hem temettüde hemde bedelsizde

Sayfa 220/976 İlkİlk ... 120170210218219220221222230270320720 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •