Sayfa 636/930 İlkİlk ... 136536586626634635636637638646686736 ... SonSon
Arama sonucu : 7440 madde; 5,081 - 5,088 arası.

Konu: ISYAT İş Yatırım Ortaklığı

1.  Alıntı Originally Posted by mrasen Yazıyı Oku
    Bir bankanın Yatırımcı ilişkileri bölümünde çalışan arkadaşa sordum
    dolaylı yoldan öğrenmiş oldum
    Kaynak çok güvenilir gelmedi bana ama veri de ortada

Bugün gerçekleşen hareketler bana Ağustos 2018i anımsatıyor. CDS tekrar yükselmeye başladı. Umarım bu süreç kısa sürer yoksa bilanço gelmeden bir portföy erimesi gelebilir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by Serkan74 Yazıyı Oku
    Kaynak çok güvenilir gelmedi bana ama veri de ortada

Bugün gerçekleşen hareketler bana Ağustos 2018i anımsatıyor. CDS tekrar yükselmeye başladı. Umarım bu süreç kısa sürer yoksa bilanço gelmeden bir portföy erimesi gelebilir.

zor bir şey değil ki..
    https://www.isyatort.com.tr/
    burada email hesapları var
    Atın bir email.. sorun.
    benim arkadaşım da bunu yapmış.
    alınan yanıt da.. komisyon düzeltmesi şeklinde

4.  Alıntı Originally Posted by mrasen Yazıyı Oku
    zor bir şey değil ki..
    https://www.isyatort.com.tr/
    burada email hesapları var
    Atın bir email.. sorun.
    benim arkadaşım da bunu yapmış.
    alınan yanıt da.. komisyon düzeltmesi şeklinde
    Yanı bilgi kaynağı isyat’dan gelen mail. Bak bu güvenilir işte [emoji1]

5. Selamlar , iyi akşamlar . Yine bir döviz şoku gelecek gibi , işyatta olduğu için pişman olan var mı acaba ? Yada ne bileyim zamanla herşey rayına oturur düşüncesi içerisindemisiniz ? Döviz şoku yüksek faizi doğurur böylece işyatta daha yüksekten parayı satar ve yüksek temettü dağıtır diye mi düşünüyorsunuz ? Normal hisse senetlerinden farklı olduğumuz için düşüncelerinizi merak ediyorum , teşekkürler .

6. Bu şartlarda pazartesi 0,8 mi açacak? Şaka gibi...

Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by Tarila Yazıyı Oku
    Selamlar , iyi akşamlar . Yine bir döviz şoku gelecek gibi , işyatta olduğu için pişman olan var mı acaba ? Yada ne bileyim zamanla herşey rayına oturur düşüncesi içerisindemisiniz ? Döviz şoku yüksek faizi doğurur böylece işyatta daha yüksekten parayı satar ve yüksek temettü dağıtır diye mi düşünüyorsunuz ? Normal hisse senetlerinden farklı olduğumuz için düşüncelerinizi merak ediyorum , teşekkürler .
    Valla geçen eylülde yaşadık, eurobondlar değer kaybediyor ve hisse daha hızlı düşüyor.
    Şimdi 5,7768 umarum buralardan döner yoksa hissemin düştüğüne değil daha çok ülke için kaygılıyım.

Burada bizler iyi kötü birikimi olan insanlalarız, çevremde çaresizliğe sürüklenen insan sayısı gittikçe artıyor.
    İşsiz sayısı 4 milyonu geçti. Her kur atağı faizlerin yülselmesi, yüzbinlerin işsiz kalması demek.

Geçmişlerimize, İnönü'ye Ecevit'e söven eskileri kötüleyenler şimdi nerede. Biz milliyetçiliği Kıbrıs'ın topraklarına Egenin haşhaş tarlalarına yazmışız diyen ecevite, ambargo yüzünden olan kuyrukları bahane edip saldıranlar şimdi patlıcan kuyruğunda ya da mitinglerde beş kuruşluk çay için birbirini eziyor.

Ülkenin bu gün en büyük sanayi şirketi Tüpraş, Ereğli, kim kurdu, yoklukta bile satılmadı ama sonra kim parasını yedi yahu bunların, 5 liraya geçtiğimiz köprüyü kim yaptı, Atatürk barajını nasıl yaptık.
    şimdi neden geçmediğimiz köprüye yılda 1 milyar ödüyoruz. Hazine neden tefeci faizi gibi %7, 5 dolar faiziyle borçlanıyor. Tefecilerin eline neden düştük, mirasyedi işbilmezler neden hala el üstünde tutuluyor..
    umarım halkımız uyanır yoksa bu gidişle krizin ötesinde sağlam çöküş yaşayacağız.

Alıntı Originally Posted by snowdrop Yazıyı Oku
    Bu şartlarda pazartesi 0,8 mi açacak? Şaka gibi...

Mi Note 3 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Teknik olarak referans fiyat 99 - 18,7 = 80,3 kuruş
    Borsanın bugünkü düşüşü ile faizlerdeki risk primindeki artış ISYAT'ın portföy değerini düşürse de kurdaki artış EUROBOND değerini arttıracaktır düşüncesindeyim.
    Öte yandan bu 10 milyon TL lik hikayeye şimdilik kimse inanmadığından, Pazartesi günü haftalık rapor yayınlanacak.

Benim düşüncem 30 milyon TL lik temettü sonrası (bugünkü 266 milyon TL lik portföy) 234 milyon TL düzeyinde açıklanacak.
    Salı günkü değeri ise (kur eğer 5,80 kapatırsa) 231 milyon TL (hisse defter değeri 1,44) olacaktır.
    Piyasadaki çalkantı ile hisse mesela 78 kuruşa inerse.. iskonto oranı %46 olur.
    İşte o zaman Mart açıklanan kar ile birlikte 78 kuruş min bir %10'luk ralli yapabilir.
    Ha yapamadığını varsayalım. O zaman da getirimize şükredip otururuz.

Sayfa 636/930 İlkİlk ... 136536586626634635636637638646686736 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •