Amerika dolar operasyonunu erken yaptı... bu hareketi 26 martta yapar diye bekliyordum... şimdi Erdoğan bu hamleye ne yapacak onu merak ediyorum.. su an oyu yüzde 40 düşmüş... yüzde 12 oy kaybetmiş durumda
CHP
İyi Parti
AKP
MHP
HDP
Saadet Partisi
Büyük Birlik Partisi
Demokratik Sol Parti
Amerika dolar operasyonunu erken yaptı... bu hareketi 26 martta yapar diye bekliyordum... şimdi Erdoğan bu hamleye ne yapacak onu merak ediyorum.. su an oyu yüzde 40 düşmüş... yüzde 12 oy kaybetmiş durumda
https://www.aydinlik.com.tr/erdogan-...ye-mart-2019-1
Alın size merak ettiğiniz hamle.
Çifte telli de ister misiniz?![]()
Rusya ya gidince ne olacak? Dolar 5 liraya mı inecek? Yoksa Numan Kurtulmuş un geyiğini mi okuyalım? Ne demiş Numan bey, bu bir manipülasyon dur demiş, valla çok zeki adam hemen anlamış. Peki sen ne yapıyorsun, bu hafta göreceğiz? Sağlıklarla ve güzelliklerle kalın.
Hani derler ya Sayın denetmenengin:Dininiz, imanınız para olmuş, yazık ki durumunuz bu. Bazı ilişki ve ittifakların değerini zamanı geldiğinde fed'in matbaası bile satın alamaz. Şu anki kargaşa acaba ödenebilecek bir değeri var mı diye son yoklamalardır. Sizden ricam olaylara TÜRKİYE olarak bakmanız. Yoksa kişisel olarak biz de etkileniyor, biz de kaybediyoruz.
Yer İmleri